Mitt liv mina äventyr

Foto, Träning, Vardag

Huvudvärk och orkeslös men foto då?

thermometer-headache-pain-pills-139398

Ja med huvudvärk i snart ett och ett halvt dygn så är jag inte så kaxig med ork. Det positiva är i alla fall att det inte var blodtrycket som orsakade huvudvärken. Hela förmiddagen igår torsdag så var jag rätt väck. Huvudvärken är kvar än och jag tycker det är rätt jobbigt nu. Har inte gjort många knop även om det är mycket bättre idag. Men huvudvärk kan sänka en rätt rejält.

Fotoplaner..

Ja sånna hade jag för helgen och just nu ser det inte ljust ut för dom planerna. Men om det är lika stor skillnad imorgon som det är från igår tills idag så bör det nog inte vara några problem. Men släpper det inte så ställer jag in för kommer inte orka fara runt med huvudvärk. Så vi får helt enkelt se i morgon.

Träningsvärk..

Ja sjuk träningsverk har jag. Svårt att gå som normalt folk, men så är det när man tränar muskler man inte viste fanns. Här i Tisdags var vi på MK i falun igen med jobbet. Och det har satt sina spår i kroppen … främst benen… sån SJUK träningsvärk i benen som jag inte vart med om förut. Men jag orkade ju delta hela passet då jag försökte anpassa hela tiden så jag fixa det. Så är lite stolt faktiskt!!

Nej nu ska jag ta lite alvedon till.

Om du vill följa mina foto alster görs det nu på följande:

https://500px.com/UlfHagstromPhotography & https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom/

Tack och hej leverpastej!

 

%d bloggare gillar detta: