Mitt liv mina äventyr

Vardag

Supersnabb vecka, Träning och planering

https://pixabay.com/sv/timglas-klocka-tid-perioden-timmar-2910948/

https://pixabay.com/sv/timglas-klocka-tid-perioden-timmar-2910948/

Ja det ska jag tala om för dig, skaffa en familj så händer det nått konstant! Både roliga och tråkiga saker så klart det är ju inte roligt när 5 års trots visar sig på sin bästa plats. Speciellt inte efter snart över 1 vecka med ont i huvet till och från. Barn som inte vet hur dem använder öronen. Ja då kan ja lova dig att en vecka känns som att den bara flyger iväg.

Så vad har vi gjort?

Och åter igen har jag inte hunnit med det som jag tänkt. Iofs så har det väl bara skjutits fram i tiden då det faktiskt inte vart så fint väder idag. Men vi hann med att åka å fira Morfar på hans födelsedag när han ändå var så nära som hos Mormor. Så det vart en tur till Österfärnebo och tillbaka. Passade perfekt med minstingens sov tider. Så där vart det perfekt och ikväll så verkar hon somnat i tid också. Äntligen är rutinerna återställda hoppas jag. Men så vart det ju ca 1 timme plus extra tid i bilen hem också då ena jäntan glömde mobilen (Han åka nästan 20 min innan hon kom på det) och så hamnade vi ju så klart bakom saltbilen mellan Säter och Borlänge.

Allt blir inte som man tänkt!

Jag hade ju även tänkt att försöka komma igång med ordentlig träning igen men det är svårt. Så nu då? Hur ska jag komma igång? Hade ju en period som jag tränade regelbundet och ordentligt men inte nu. Det blir lite så när det är lördag och man inser att wow.. veckan är slut.. Och inget av det man tänkt sig har man hunnit med. Men nu då? hur ska vi hantera detta? Jo jag måste ta kontroll över mitt tänkande och inte vara så jävla lat. Nej lat är jag väl kanske inte men bekväm. Ni vet den där komfort zonen man har..

Hur ska jag göra nått åt det?

Ja du det vet jag inte. Men något lär jag ju göra. Dock har jag lite svårt för denna årstid som vi är i just nu. Den ger mig inte direkt avkoppling. Men jag är ju lite av en kalender människa. Står det inte i kalendern så händer det inte. Och där kanske jag måste göra lite förändringar? Eller helt enkelt planera in mina aktiviteter i kalendern. Det kanske vore enklaste. Men hur får man dem att gå till någon som INTE har en digital kalender? Aja tåls att fundera på.

Dags att avrunda

Ja det är dags att avrunda. Ska ju försöka ta mig att hämta min 14 åriga dotter som är ute och ränner med en övernattandes kompis så fort min älskade Sambo kommer hem.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

Nej Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: