Mitt liv mina äventyr

Jag

Inga barn under 3 år….

Tårta

Image by diapicard on Pixabay

Yes så är det. Jag har officiellt sen i fredags inga barn under 3 år längre. Hur konstigt är inte det? Tiden går lite för fort.

Räknas inte som liten längre

Jo försöker man säga till minstingen att hon är liten så blir hon rätt arg och säger att hon är stor nu. Och hon kan till och med visa på fingrarna hur gammal hon är. Så i hennes värld är hon inte liten längre verkar det som.

Fast hon har ju ändå fyllt hela 3 år så då måste man väl räknas som stor eller? Min fru tyckte för övrigt att en enhörning som hon såg reklam för på fb var en bra present. Leksaker som låter är inte riktigt vår grej men det var den bästa present hon fått tror jag. Till oss föräldrars förtret.

Freja
Min dotter

Haft lite kalas

Ja i helgen hade vi lite kalas för den stora tjejen och vi fick lite besök av släkt och vänner. Men inte ett enda barn kom på besök förutom våra egna. Och så slut hon var efter. Men trevligt hade vi det i alla fall. Alltid lika trevligt med kalas men gud så trött man blir efter. Vi kan i alla fall konstatera att det är lite litet boende vi har. I alla fall för den mängden folk vi var.

Dålig fotograf..

Inte ett enda kort tror jag att jag tog varken under kalaset eller under tiden som vi firat henne. Måste bli bättre på att ta fram kameran och fotografera. Man glömmer ju bort så mycket mellan gångerna kameran kommer fram.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

2 Kommentarer

  1. Att fotografera är kanske inte alltid det viktigaste! Men jag förstår ändå.