Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Träning, Vandring, Vardag

Kryssning och vardag! Vill ut på vandring igen!

Foto från Pixabay

Kryssning med LBSB, Festande och partaj till sent på kvällen. Och sen åter till vardagen. Funderar på vad min nästa fjälltur ska bli? Nån som vill med?

LBSB Live på en båt!

Ja det har jag nu sett. Helt OK är dom live, inte så imponerad av ljudet. Men man kanske inte får förvänta sig så mycket när man åker båt. Men helt OK ändå. Men hur det än är så tycker jag ändå att de är mycket bättre live än att lyssna på i bilen. Blir lite mer liv i musiken tycker jag.

Åter till vardagen..

Ja idag är det onsdag och jag har äntligen återställt mig efter allt festande. Och vardagen börjar bli normalt igen. Förutom att Freja är sjuk då. Och flera av barnen känner av att förkylningar är på gång. Så lär nog inte dröja så länge innan vi har en riktig sjukstuga igen. Fast jag hoppas att så inte är fallet. 

Dags att träna…

Ja dags att försöka få igång träningen nu. Har ju ett litet gym på kontoret som måste testas. Tyvärr så känner jag fortfarande av min förkylning från förra veckan som gjorde mig totalt däckad. Så törs inte köra igång med träningen riktigt än. Men lite av målet med att komma igång och träna igen är faktiskt för att kunna gå på fjällvandring igen.

Vandrings planer…

Ja . saknar känslan av att få vandra det var riktigt skönt. Och denna gång ska jag kroppsligt vara mer förberedd än vad jag var sist. Och kanske mer kondis träning också. All annan planering var ju ”skaplig” när det kom till mat och packning.  Och jag hoppas ju att nästa gång jag går så ska det inte vara eldningsförbud. För lite saknades ju av matlagningen som inte blev av på samma vis.

Så nu är min tanke i alla fall att 1 gång i år, gå till Gyllbergen en helg. Planera en fjällvandring till nästa år igen. (Behöver ju faktiskt se till att boka semestern för det i tid så man får den!) Vet inte vart riktigt än. Vill ju ta lite revansh på Jämtlands triangeln men man kanske ska prova nått nytt först.

Är du intresserad av att joina i dessa idiotiska planer att vara ute i naturen och gå en väldans massa så var inte feg och hör av dig! Jag är rätt öppen för förslag.

Foto planer.

Ja dom har det vart dåliga med på sistone. Nu har jag kommit på att jag vill fota landskaps fota på flera ställen där jag varit tidigare. Vill ju även så klart fota en massa porträtt bilder. Så att jag kan bygga en portfolio och så. Men det är ju inte riktigt lika prio kanske….

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!