Mitt liv mina äventyr

Foto, Projekt, Vandring, Vardag

Kryssning, Värme foto och vandring

Kryssning

Kryssning

Nu var det ett tag sen igen.. Kryssning värme och foto kommer detta att handla om och lite om att faktiskt snart ska vandra i fjällen. Dock inga detaljer från kryssning om exakta händelser… det som händer på båten stannar på båten … eller? … nejdå så farligt var det inte men sjukt trevligt har jag haft det!

Värme och Kryssning!

Så ja nu är det ju ett tag sen jag skrev något och just nu sitter jag ute och njuter av sommarvärmen som håller i sig än. Dock är dom där förbaskade myggen i farten men det har jag hittat ett sätt på att råda på bot på! MYGGSPIRAL! den du.. Är fortfarande bakis efter kryssningen. Och snart bär det av igen fast med familjen. Och då tror jag nog att kameran åker med. För det var sjukt vackert där på natten med himlen när båten stod still.

Och på tal om värme så är det rätt varmt ute. Nej jag klagar inte tycker om det dock blir det lite för kallt på kvällen för min smak och så har vi dom där myggen. Jag gillar INTE myggen. Och dom gillar mig, har dock (peppar peppar) klarat mig ganska bra hittills i år. Och antagligen för att jag skriver om det nu så kommer jag ju antagligen åka på en jävla massa myggbett!

Foto idéer och övrigt!

Jag har lite tankar och idéer på vad jag vill fota men jag saknar kunskapen att faktiskt fixa till det. Och inte kunskapen att fota utan att faktiskt styra ihop ett foto projekt. Antar att jag är för feg att faktiskt ta steget. Jag vet att jag är duktig på att fota. Men jag tror att jag saknar lite av den där kreativa sidan som många andra fotografer som jag följer har. Så tanken har väl slagit att försöka höra mig för med dom jag känner som är MUA och höra mig för om dom har något att fota.

För som sagt jag tror verkligen inte att jag är en dålig fotograf men som i alla yrken/hobbys blir man bättre desto mer erfarenhet man skaffar sig. Och att fota människor är ju något jag vill så då lär jag ju öva också! Är du MUA och har en Idé så kan jag nog vara intresserad av att vara med! känner dock inga modeller så lite problematiskt kan det bli! Men jag har lärt mig att problem är till för att lösas.

Så hur går vandrings planerna?

Ja det är nog det enda som varit konsekvent det här året. Planen finns där och det finns lite att hantera för att göra det bättre. Och inget finns är ju omöjligt så allt måste hitta sitt och vi måste hitta ett sätt att hantera det. Vet inte hur mycket jag ska gå ut med det här än jag redan gjort för har inte samtalat med alla involverade om det ännu.

Och här skulle jag vilja slå ett slag för en podd jag följer, Friluftspodden. Där pratar dom om en del och har precis kommit in på ett ämne som lämpar sig för mig. Planera och förbereda fjällvandring det är ju faktiskt något som är väldigt aktuellt för mig och jag känner väldigt mycket att jag vill nog ha med mig mer än jag faktiskt behöver. Men antar att det är rädslan för att det ska bli något fiasko antar jag. Men det får vi se längre fram. Dock så gillar jag denna podd och den är enkel att lyssna på och för mig så har den pushat mig för att göra det här.  Så lite kan man kanske skylla på Linnea och Pierre att det ser ut som att det blir av nu!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: