Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

LAN & Foto & CCENT

Solnedgång

Jag är nu certifierad CCENT, skrev ICND1 och klarade det. LAN ”party” har vi haft och så har jag faktiskt fotat lite också.

Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT)

Yes det är de som är CCENT. Var för en hel del dagar sen ner och skrev provet vilket gick väldigt bra faktiskt. Kändes bra när jag åkte ner och det kändes bra när jag skulle skriva det. Men känslan precis efter så var det inte så positivt.

Men ändå så var det faktiskt så att jag klarade det med en god marginal (Tror jag). Så nu ska vi köra på nästa cert. Är ju en hel del som är tänkt att jag ska klara i år. så måste kämpa på rejält och fokusera lite på det.

Brukar inte skriva så mycket om jobbet men jag stormtrivs med mitt nya jobb sen dec 2018. Det händer mycket hela tiden och det är fortfarande massa saker att lära sig och komma ihåg. Men det går bra tycker jag i alla fall. Men nu får det vara nog med jobb i denna blogg ett tag.

Har haft mini LAN

Ja det var ju inte så många som kom och spelade med oss. Men generellt så var det riktigt trevligt. Faktiskt lite skönt att bryta av vardagen lite. Har inte så mycket mer att säga om detta mer än att det var synd att inte fler kom. För vi kan ju faktiskt vara ett rätt ”stort” gäng som samlas i vanliga fall. nu var vi 3 och en halv.

Stubben vid vattnet
Stubben vid vattnet

Har faktiskt fotat lite sen sist!

Ja brorsan drog ut mig på en liten foto tur här för några dagar sen. Inte helt nöjd med resultatet men jag vet inte om jag är för kräsen eller om jag helt enkelt glömt bort hur man fotar landskap. Men bilderna i detta inlägg är i från den turen. Har inte så mycket bilder från LAN:et eller från certifieringen så det får helt enkelt bli från foto turen med min bror.

Så har foto intresset minskat ? Nej verkligen inte. Men jag tror jag har tappat lite inspiration. Och kanske ork med. Men det måste vi råda bot på. Hur vet jag inte än, men det blir väl en religös upplevelse när jag väl kommer på hur jag ska lösa det. Då får det nog bli en massa hallelujah moment. Förhoppningsvis kommer det väl en uppdatering här då.

OM någon jag känner eller som läser denna blogg skulle vilja ställa upp som modell så att jag får öva mera porträtt fotografering så skriv gärna en rad. Det största problemet är tid. Men det går ju alltid att försöka lösa något.

Funderar på att skriva en liten howto för att fota Natur bilder. Dels för att lära mig själv igen och dels för att det kanske fastnar lite bättre då? Men om det kommer något sådan så lägger jag så klart upp det på sidan under en egen ”Kategori”. Behöver ju fiska upp minnet tills det är dags att gå på vandring igen.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

1 Kommentar

  1. Blev väl bra bilder det där, ska snart släpa med dig ut igen! 😉