Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Magsjuka… Vill bli frisk

thermometer-headache-pain-pills-139398

ja det har vi roat oss med i helgen, vissa mer och vissa mindre. Minstingen fick som sagt prova på detta med magsjuka och det ser inte ut att blivit så bra. Fast blir väl så när man inte äter nått. Själv har jag äntligen börjat må lite bättre men är ju inte helt OK i kistan om man säger så. Efter att ha sovit middag i alla fall så vi får väl se hur det går om det blir sova middag i morgon med. Men har i alla fall ork att surfa runt att och sukta över grejer som man vill ha! Har ju lite funderingar som man kanske skulle slå till verket med men det lär ju inte hända i dagsläget. Är myyyycket att planera där. Om det nu blir av. Det visar sig längre fram i tiden.

Målet nu…

Är så klart att bli friska hela högen och minska smitt spridningen. Ett av de lösningar som använts hittills är att vi skickat iväg friska människor att handla åt oss. Tyvärr hade vi ju lite julstök hemma när jag insjuknade och det känner jag mig hemsk för. Var ju inte riktigt mening att det skulle bli så.

Så fort jag blivit frisk…

Så vill jag ner i studion och fixa och fota MASSOR! typ varje dag om jag fick som jag ville! Så om någon vill klä upp sig för att bli fotad på kvällstid så hojta till. (Blir inget inom 72tim +- nån timme) Sen vill jag dessutom komma igång med träning igen. Känner att jag mår bättre och har mer ork när jag tränar.

Dock får jag tillbaka orken så ska jag försöka ta mig ut och fota lite timelaps? och kanske norrsken om det finns något sådant att fota. (Inte kollat upp det än :P) Men ska väl avrunda här och kolla upp statusen för norrsken i veckan.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: