Mitt liv mina äventyr

Jag

Mitten av veckan

Njupeskärs vattenfall

Så halva veckan har gått rätt mycket har hänt, inte så mycket jobb mässigt mer än vanligt liv mässigt. Inget fotande nästan men lite idéer har jag ju. Lånat ett annat objektiv som jag tänkt att testa. Och så kanske det blir en tur till Siljansnäs i helgen. Kanske ska tvinga sambon att ta den andra kameran och ta lite kort med. Men vi får se.

Lånat objektiv!

Lånat ett L objektiv till kameran som jag vill försöka hinna med att testa lite. Lite dåligt med tid till det dock. Men ska försöka med några lång exponeringar imorgon eller på fregad tänkte jag.

Så nu då?

Så imorgon hoppas jag att jag får lite grejs på posten, och jag hoppas på lite tid i studion för att ta lite mer kort. Blir inte långa sessioner så vis utan mest bara testa objektivet jag lånat samt utöka min portfolio lite. Det var tanken i alla fall, sen får vi se om det är någon som ville bli fotad. Insett hur det är att vara tonårsförälder. Inte lätt alltid, men det kommer nog rätta till sig så småningom. Sen blir det att försöka planera lite familj till Siljansnäs med kamera och barnvagn osv. Och så kanske man skulle grillat lite där också. Men vi får se hur det blir med det. Vädret måste ju vara bra också.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

Nej Tack och hej leverpastej!!

 

%d bloggare gillar detta: