Mitt liv mina äventyr

Foto

Fototur till Dalarnas naturum i Siljansnäs samt kaffe stopp

Siljansnäs naturum

Så huvudvärken är nästan borta och jag tog mig iväg på en foto tur till Siljansnäs. Vart även ett stop och kaffe där. Insåg att jag inte fick de bilder jag ville även om vi nu hade turen att se Ekorrar springa runt ganska så nära oss. Men jag vet inte är något med att fota ute som gör att väldigt ofta så blir mina bilder suddiga tycker jag.

Så vart det några bilder?

Ja det vart det väl antar jag. Inte några bilder jag skulle lägga ut i något portfolio. direkt men jag kan dela med mig till er ändå.

Nu har jag ju i alla fall vart på naturum i Siljansnäs och kollat och dit kanske man ska ta med sig barnen och grilla lite korv. Var ett ganska så ”trevligt” litet natur område som var precis vid naturum i alla fall. Som jag tolkade när jag kollade på kartan där finns det lite stigar som går rätt lagomt långt i naturen där så finns mer att gå om man nu vill det. Det är en kanon fin vy ifrån parkeringen över Siljansnäs.

Siljansnäs

Så efter vi var klara på Naturum så tog vi oss till Frenom och drack lite kaffe. Och satt där och pratade en bra stund. Det märks att man INTE är med i spel världen längre 😛 Det var annat förr 😛

Så nu då?

Jag måste nog försöka låna till mig en annan glugg till kameran nästa gång jag går på utflykt sådär för jag insåg att 70mm på en full formats kamera räcker inte så långt. Så skulle behövt 2 ff hus och ett vidvinkel objektiv och ett med Zoom objektiv. Ja nu får man önska lite men så är det. Nu så vill jag ner i studion igen och fota. Så vem vill klä upp sig mer än vardags utstyrsel och bli fotad? Hojta gärna till så löser vi det!

Om du vill följa mina foto alster görs det nu på följande:

https://500px.com/UlfHagstromPhotography &
https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom/

Tack och hej leverpastej!

 

%d bloggare gillar detta: