Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vandring

Troll i skogen!!

Utsikt från Naturstigen i Naturum Dalarna

Idag har vi tagit oss en lättare vandringstur i Siljansnäs. Vart ca 2km vandring/träning. Helt imponerad över barnen som var så duktiga när dom gick runt utan speciellt mycket gnäll lär jag ju säga. Själv är jag nu HELT slut, tog ganska rejält att gå krafterna att gå med minstingen på ryggen. Ett lättare träningspass vart det! Lite ont i ryggen och i skinkorna har jag… förstår inte riktigt de sista… skinkorna alltså.

Ser du Trollet?

Lyckades ta en lite rolig bild faktiskt. På ett troll som inte riktigt hann undan solljuset (Tack Fredrik för att du påminde mig om det). Trollet i Siljansnäs

Så nu kanske vi kan försöka lära dom andra trollen att man inte ska vara framme och springa på dagen! 😛 Eller kanske vi ska sätta upp lappar så dom kan läsa. Om dom nu kan läsa? vilket språk? Ja finns många att välja på. Så …. nejdå … men visst vart det en lyckad lite illusion i bilden.

 

 

Lite foto vart det!

Ja lite foton vart tagna och är väl lite nöjd med en del av dem. Så vill du se dem så kommer det att komma lite då och då på min fotograf sida. Mer info om det kommer längst ner. En del av bilderna kommer ju även komma här som du kanske redan märkt. Vart ju lite foto i studion igår med. (Bild finns på Facebook). Och i morgon blir det att försöka fota häst. Det blir första gången för mig som jag ska försöka fotografera en häst i porträtt form. Resultat kommer väl att komma här i veckan som kommer.

Nu är det min vecka!

Ja nu så efter helgen börjar ”min” hemma vecka.  Ja som en del av er som läser detta kanske redan vet så är jag ju hemma och är föräldrar ledig varannan vecka. Så nu är det min vecka som börjar nu. Och till helgen som kommer blir jag helt lämnad med barnen. Så blir nog ingen utflykt den helgen tror jag i alla fall mer än kanske ut och gå här hemma i närheten. Men nån kväll kanske jag kan lura ner någon till min studio så jag får prova lite mer. Min sambo jobbar ju inte hela tiden.

Nej nu skall jag lägga upp lite bilder på 500px sen gå och sova så jag orkar med morgondagen också.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

Nej Tack och hej leverpastej!!

0 Kommentarer

%d bloggare gillar detta: