Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Foto foto och foto …

Liptus

Ja då har jag provat att fotat häst idag. Gick det med, även om hästen inte höll med om vart han skulle vara någonstans. Så nu har jag provat det med, och man lär så länge man lever. Och jag tror att jag lärde mig nått denna gång med. Några bra bilder fick jag ju till. Men jag tror att jag kanske ska göra på andra sätt nästa gång. Är ju första gången som jag försöker få till bilder ”planerat” på en häst.

Mer studio fotande till folket!!

Ja nu har jag gått igenom alla studio bilder och nu vill jag mer. Jag behöver träna på att ”regissera” folk till att göra det som blir bäst på bilden. Det är jag VÄRDELÖS på. Så rent krast så fotar jag någon som kan ”posera” så blir det nog bra direkt. Om inte så blir det nog en massa bilder som inte går att använda för att JAG inte kan regissera ordentligt. Så jag behöver träna träna träna. Och så behöver jag lära mig ha koll på småsaker runtomkring hela tiden. Man lär sig av sina misstag sägs det och det är väl sant men jag vill ju inte göra misstag jag vill ju få till dom perfekta korten direkt. från bild 1. Men det är ju träning som krävs. Så nu funderar jag på ett  erbjudande som kommer liknan det nedan..

  1. Vuxen eller barn: 3 poseringar
  2. 2 Vuxna eller tonåringar: 2 – 3 poseringar, par fotografier / Kompis fotografier.

Ni får en bild per posering av mitt val. Jag ges rätten till att använda bilderna för all min fotografiska verksamhet.

Låter detta intressant hojta gärna till så kanske jag gör verklighet av ett liknande erbjudande. Jag behöver ju som sagt träning. Så vem vet.

Mer vandring till folket!!

Ja jag har fått mer sug efter vår tur i Siljansnäs. Frågan är ju vart man kan gå mer? Och hinner man det innan det blir på tok för isigt. Var ju väldigt halt nu när vi var ute och gick så frågan är ju hur det kommer se ut längre fram. Att ha minstingen i en ryggsäck på ryggen och ha bägge händerna fria var helt UNDERBART! 😀 och inte var man låst över att man bara hade vagn att köra runt på. Förslag och tips på ca 1 – 2 km natur slingor i fina naturområden som är bra för barn att gå i mottages tacksamt.

Nya bilder!

Om du kommit hit så kan jag informera om att jag slängt upp nya bilder på 500px och de kommer väl upp på mitt facebook sida efter det att jag skrivit detta inlägg tror jag. Kommer även att lägga upp några av häst bilderna.

Nej nu ska jag försöka ta och göra klart för att gå och lägga mig. Ska ju köra massa barn till skolan i veckan. Och om inlägget känns rörigt och hoppigt så tror jag det beror på min huvudvärk.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

Nej Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: