Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Träning, Vardag

Nu får det vara slut på sjukdomar!

Sjuk

Myriams-Fotos / Pixabay

Ja nu får det faktiskt vara slut på detta. Sjukdomar och annat trök. Nu vill jag återfå det ”normala” och få ordning på rutiner.

Sjukdomar…

Ja nu har det vart en dryg period. Men en ohälsa som förhoppningsvis vänder och skall bli en god hälsa. Antar att det är en del personlig stress och ny förskola och nya kompisar i skolan som skapar denna smittohärd. Så frågan är väl kanske om folk inte låter sina barn bli friska innan de skickas iväg till skola/förskola.

Men förhoppningsvis var det sista dosen av sjukdom nu. För hur det än är så vill jag ju faktiskt få ordning på rutinerna så jag får orken att gå ut och fota också. Och orka dra med mig barnen ut på lite små äventyr. Kanske lura med mig frun på foto turer i naturen.

Träning..

Ja träning har det varit på tanke på jätte länge, tanken var att komma igång förra veckan men så vart inte fallet så nästa vecka siktar jag på att komma igång med träningen igen. Behöver verkligen komma igång igen. Känner att träningen är det som fått komma i sista hand även om jag inte varit sjuk utan det har blivit ner prioriterat. Nu så är det ju en massa som hänt senaste tiden också så jag har ju inte riktigt haft tiden och så för vissa saker som man tror inte tar tid tar enormt med tid.

Fotoutmaningen..

Ja det har gått lite dåligt med den… har ju fått till några bilder där i alla fall som landat på min foto Instagram under taggen #fotoutmaningen2018. Så nu så vill jag få till några fler bilder där så ska försöka få med mig kameran ut på alla mina äventyr så kanske jag får till nått foto mer. Ingen som verkar vilja ställa upp och stå framför kameran. Förutom en idé som kommit fram som det ska försökas hitta tid för.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!