Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Nu var det ett tag sen…

Vintern på Bysjön

Bysjönrundan

Ja nu var det ett tag sen jag skrev något. Men nu har jag i alla fall börjat mitt nya jobb. Så numer så är jag Nätverks tekniker på heltid. Hur gick det med Fotoutmaningen?

Så hur går det då?

Jo det går faktiskt bra, det är mycket att lära sig i nya system och så. Men det är ju den enkla biten egentligen. Har i alla fall konstaterat att jag verkar ha hamnat i ett toppen gäng att arbeta med. Det lilla jag har träffat dem än så länge. Och som det känns just nu så går det jätte bra.

Har under denna vecka även blivit CMNO Certifierad. Så det har vart mycket att ta in i allt dett med nya jobbet kursen och certifieringen. Så är ett under att jag är vaken nu. För första dagarna var jag bra trött på kvällarna. Fast då är det ju som det ska. Mycket ny information som ska in.

Så jul planer?

Ja sådana har vi men jag kanske tänkte mig foto planer i detta fall. Funderar på om man ska försöka få tag på ett par skidor. Antingen försöka köpa ett par billiga så man kan ta sig ut nånstans och fota lite. Men jag vill ju även att någon ska ställa upp och bli fotograferad i så fall så. Om någon har nån tanke på detta kan ni ju höra av er. Har inte riktigt tänkt ut allt tror jag bara en ide i huvudet. Sen ska jag ju även försöka få med barnen på lite skogs äventyr nu i vinter.

Caspian täljer
Caspian täljer

Skogsäventyr?

Ja hur tänker jag då. Jo jag tänker typ något som att ta sig ut i naturen på nått vis och kanske hitta på något skoj. Kanske grilla korv eller laga mat på något annat vis eller så. Det vet jag inte än. Men nått har jag tänkt mig till nått av barnen som är intresserade kanske. För än tycker jag fortfarande att jag är ut i skogen för lite men det finns ju alltid saker att göra så vet inte riktigt hur jag ska komma ifrån det.

Hur gick det med fotoutmaningen?

Ja det gick väl inte riktigt som jag tänkt det men det vart ju en del bilder i alla fall. Tyvärr kanske inte så mycket som jag hoppats på men vi får väl ta ett nytt omtag 2019 ? Kanske göra 12 st på ett år ? Tema för varje månad? Baserat på väder ute? Kanske fler vill vara med? Vet att min bror kört på ganska hårt på #fotoutmaningen. Så funderar på denna på tagg #fotoutmaningen201912 på den. Åsikter på det?

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: