Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Projekt, Vandring, Vardag

Nu vart det så där igen!

Fåglar vid grillen

Fåglar vid grillen

Så länge sen jag skrev något igen. Men det blir lite så när livet och jobbet händer. Detta och fotografering är ju de saker som bland annat blir drabbat.

Händer det nå skoj då?

Ja en del skoj händer väl. Börjat grov planerat en tur till Helagsfjället. Ska även på en kortare tur med svärmor i Jämtlandsskogarna. Men mer än så är det inte för tillfället. Har lite tankar och idéer för mig själv om lite närområdes skogs turer. Men jag är fortfarande lite feg och känner att jag själv har svårt att göra saker själv. Men följer en del youtube kanaler med videos från turer i skogen och så. Och det ser så jävla mysigt ut. Men men måste väl börja med att sluta vara så himla feg.

Annars då?

För lite fotande har det blivit för lite av men det har ju blivit en del. Vart ju bland annat en tur till Bispbergsklack med en av våra gamla grannar. Och även ett kortare besök till vassjön när en av grannarna höll lite grill ”fest” med sin bror och en vän.

Highland cattle, Vassjön, Borlänge

Skulle helst vilja fota människor men det känns som att det är tiden som saknas för tillfället. Men om det är någon som vill fotas så försöker jag med allt möjligt för att få till tid. Hade vart skoj att få fota någon.

Hade velat ta mig till Njupeskär en vinter… men det vart inte denna vinter. (Dåligt planerat av mig) Så får helt enkelt ta mig dit nästa vinter. Kanske planera lite längre i förväg. Kanske få med mig nån mer? Hint hint!

Blir nog färre inlägg!

Ja ett tag framöver så blir det nog förre inlägg än jag tidigare gjort. Men det är väl en prioritering från mig antar jag. Det kommer nog komma lite uppdateringar om mina vandringsplaner och även om det blir något natur äventyr kanske. Men det får vi helt enkelt se.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: