Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vandring, Vardag

Ut på tur i säter! (Igår)

Panorama Bispbergs klack

Panorama Bispbergs klack

Ut på tur aldrig sur! Ja så kan man säga men idag så tycker min kropp att jag tog ut mig för mycket. Men lite foton vart det! En kort uppdatering!

Bispbergs klack

Då har jag vart på mitt första besök på Bispbergs klack. Kanske fel årstid att ta sig dit för det var en del snö kvar. Så det var rätt tungt att gå de första 6-800 meterna. Det var rätt mycket snö, antagligen från snöfallet dagen innan. Men det var helt klart värt turen för det var länge sen det var en foto tur nu.

Men det var mitt första besök och det var inte det bästa vädret för fotografering så blir nog säkerligen fler turer dit. Och kanske lite mer planerat och ta sig till bägge sidorna.

Fototur i Säter (Bispbergs klack)

Vad man skulle gjort!

Ja man skulle ha planerat lite mer. Kanske tagit med sig vatten och kaffe. Och kanske även lite mat också. Och kanske lite mer planerat. Men hur det än är så blir jag mer och mer sugen på att åka på mer äventyr. Och så skulle man haft mat med sig och så.

Så nästa tur?

Ja det vet jag inte men det lär ju visa sig sinom tid. Men förslag på ställen att gå till är att önska. Gärna ställen med möjlighet till övernattning samt möjlighet till grillning och inte mer än 4 timmars vandring. Men förhoppningsvis har jag fått tummen ur och skaffat en vandringsryggsäck. Och förhoppningsvis har jag fått veta tills nästa tur vad som är fel på min höft. För er som inte vet det så fick jag problem med höften när jag vandrade förra året. Och det sitter tyvärr i än så något är ju fel.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!