Mitt liv mina äventyr

Projekt

Nytt tema och kanske lite bättre kategorisering

Ny design

Ny design

Ett nytt tema och kanske lite bättre upplägg?

Ja som ni kanske ser har jag förändrat utseendet på sidan en hel del. Och dom som följer min bror Kenths Blogg  kan ju se en viss likhet vilket det är. Men jag tycker om själva layouten på temat och tycker det passar mig och mitt tycke. Jag har även gjort om lite när det kommer till kategorier och taggar vilket jag måste försöka bli bättre på. ”EN” kategori och flera taggar. Men det är väl en vanesak. Samt kommer det bli mera bilder med i inläggen förhoppningsvis. Så i grund och botten är det ett nytt tema som är vad som hänt.

Varför?

Ja det kan man undra sig, jag tycker inte att det gamla temat var tillräckligt för vad jag ville få ut av det. Så där är anledning till varför. Sen var det ju ett mindre projekt att byta ut och ändra och göra alla andra måsten samtidigt på en dag.

Kort inlägg!

Ja denna gång blir det ett kort inlägg och mer kommer väl sen. Jag ska försöka skriva flera inlägg och ha dem klara och sen publicera dem än som nu skriva ett och sedan publicera det direkt. Men det är ett senare bekymmer. Nu har jag uppdaterat inlägget ”Vem är jag?” som dessutom alltid finns med på Startsidan för att beskriva mig själv lite.

2 Kommentarer

  1. Kenth Hagström

    Tanken är väl att jag ska bygga ett nytt eget WordPress-tema till min personliga webbsida, så de ser förhoppningsvis snart olika ut igen. Det är inte helt enkelt att bara sätta sig och knacka kod igen: https://kenthhagstrom.se/ringrostig-kunskap-om-webbutveckling/

%d bloggare gillar detta: