Mitt liv mina äventyr

Jag, Vardag

Rösåsens Utsiktstorn

Koka vatten

Koka vatten behövs för kaffe!

Ja idag har vi vart på en kortare utflykt med grannarna och jag har provat ryggsäcken med ganska så tung packning. Visserligen bara typ 650-750m men det är ju lite i alla fall.

Rösåsens utsiktstorn

Som sagt dit var vi idag och grillade lite korv och barnen sprang runt och lekte. Vi hade inte riktigt vädret på vår sida men det var inte hällregn så det mesta torkade faktiskt upp rätt snabbt igen på kläderna alltså. Var inte riktigt väder för fotande heller så vart inte så mycket fotande gjort. Men lite vart det ju i alla fall.

Caspian och Nelly

Caspian och Nelly

Ska man prova Gyllbergen?

Ja det där lät ju det med kanske. Men ja jag funderade på att kanske ta bilen till en parkering och gå till Dragbergsstugorna. Och äta lite lunch med barnen. Eller barnet. Vet ju inte riktigt hur mycket den där minsta jag hade med mig skulle klara av. Tror det är typ 3km att gå så det är ju en liten bit. Och förhoppningsvis kanske mitt regnställ har kommit tills dess. Ifall det är dåligt väder då med.

Kortare än vanligt!

Nu lär jag avsluta här även om det inte vart riktigt så långt som jag tänkte skriva från början. Men om du vill läsa mer så har du en till sida om min och min brors tur i Gyllbergen här.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: