Mitt liv mina äventyr

Fiske, Jag, Vardag

Så nytt jobb, ny hobby…

Fiske Lycka

Fiske Lycka

Ja i år har det hänt mycket. Både positiva och negativa som sen blivit positiva. Har hållit på detta lite för jag vill inte gå händelserna i förväg.. Men nytt jobb är skönt i alla fall.

Vart uppsagd…

Ja det är ju inte det roligaste som kan hända en. Men samtidigt så fick jag en väldigt lång semester. Så allt var ju inte helt dåligt om man ska försöka se det positivt. Dock finns det mycket i detta som jag känner att det egentligen inte är ett avslutat kapitel, men det är mest mot dom gamla kunderna. Men nog om det. Det vart en lång semester i alla fall. Finns mer positiva saker, jag har hittat en ny hobby.

Ni kan inte ha missat…

Att min nya hobby är att fiska. Tyvärr kommer jag inte ut så mycket som jag vill. Och känner att jag skulle behöva hitta ett fiskeställe där man behöver vandra till och kan bo i en liten stuga eller tält och fiska flera dagar i sträck. Men har inte hittat några bra fiskeställen än. Inte ens här i närheten. Men har ju lyckats fått en del fisk så jag är nöjd. Men jag är inte helt nöjd. Behöver hitta en ny kompis med båt som vill vara med i vårat gäng av missfits och fiska. Så vi kan prova mer ställen än våra nuvarande ställen som vi hänger på. Men svårt utan riktig båt även om vi har tillgång till en roddbåt i vällan och en gummibåt som vi kan ta oss runt lite här i närheten.

En fin Abborre!

Vi hoppar lite…. Nytt jobb!

Som det står i som det står i titeln så har jag fått nytt jobb. Så nu sviker jag kommunen och jobbar i en annan, bokstavligen. Beroende på vem man frågar så kanske det är i kommunen med den gruvligaste humorn. Så har hunnit jobbat i snart en och en halv vecka och jag känner att jag är på rätt plats. Mycket att ta in men det kommer falla på plats så småningom. Men det är väldigt skönt att ha ett jobb att gå till. För det började bli en aning tråkigt att vara ledig.

Så tillbaka till min hobby….

För den har jag mycket att skriva om känner jag. Tänkte jag skulle göra lite reklam också för vårat lilla gäng av missfits. Dels har vi en hemsida där vi skriver lite om våran fiske lycka eller vårt bottennapp. Hittills så står jag för 50% av skrivandet där. varav 25% är bara enkel sida med att vi är igång.

Så hemsidan finns på www.bottennapp.eu och sen har vi en Facebook sida där ni gärna får följa och se våra uppdateringar. Även om jag tror att du som läser denna sida redan är vän med mig på Facebook. Men om du mot förmodan inte är vän med mig där och känner att du behöver se hur andra nybörjare på fiske håller på så följ följ följ!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

2 Kommentarer

  1. Big fan

    Går rykten om att du vill tävlingsfiska är de med team bottennapp då? En nu grupp som siktar på att bli en av Sveriges största organisationer. Eller en start till något stort. Lycka till. / ett stort fan