Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Projekt, Resor, Vandring, Vardag

Saknar naturen lite..

Handöls forsen

Handöls forsen

Ja nu var det ett tag sen jag var ut och gjorde något roligt i naturen. Så funderar på om man dels ska ta med sig lite barn ut och dels försöka få tag på ett par längdskidor och ut och åka lite. Dags att planera för 2019!

Ska man ta sig ut kanske?

Så har lite funderingar kring om man kanske skulle ha försökt tagit reda på något fint ställe och ta sig att fota på. Men vet inte exakt vart nånstans men det finns ju flera natur områden här i närheten så får försöka ta och lösa det på de viset helt enkelt. Men helt enkelt förslag är ju alltid välkomna. Vissa ställen kanske man behöver ta sig till på annat sätt än de två ben man har fått. Så om någon vet något ställe och även har en lösning på det är de också välkommet.

Sen så var ju tanken att ta med mig åtminstone grabben och en av jäntorna som var lite på att följa med på lite äventyr i Bergebo idag. Men det vart inställt där och jag då som är lite så här tafatt och inte riktigt vet hur jag ska göra så vart det inget alls. Men jag behöver bli bättre på det även om det kanske bara är ut och gå. Man kan ju grilla lite korv eller nått så är det ju ändå en ute aktivitet tillsammans med barnen.

Vart i Borlänge finns det rastplatser med ved som kommunen åker ut med som man får stanna och elda på? Tänkte så man slipper släpa med sig sånt om man ska ut med barnen.

Skidor?

Ja har funderat på det där med längdskidor. Det kanske skulle göra det enklare att ta sig ut till fina platser i naturen även om det inte går att köra bil eller kanske gå? Nån som har tips eller kanske nån har som kan låna ut? (Vore ju bättre som jag inte vet om det är något jag vill ha sen). Eller har nån erfarenhet och kanske kan ge mig bättre tips?

Börja planer nästa års äventyr?

Ja har ju börjat fundera lite på vad för äventyr jag vill göra nästa år. Vill ju göra typ lite som i år fast lite kortare dags sträckor tror jag. Eller lättare packning. Då jag fortfarande har problem med min höft sen förra vändan. Har väl tankarna på något som kanske tar 2 – 4 dagar ute i naturen. Så någon som känner till något som är i det tips spann? Som man kanske kan ta sig med en ”trasig” höft? (Nej den är inte trasig jag behöver säkert bara träna den helt enkelt).

Men någon form av något äventyr vill jag få till. I naturen i alla fall. Så om du har en ide eller har nått på gång som du tror jag kan vara intresserad av hör av dig!

Måste även få mindre äventyr till att bli mer vanliga som det jag gjorde med min bror. Även om det äventyret vart lite kaosartat. Men vart ju ett kort ett med grannen och hans barn och några av mina barn med. Men fler lär det bli. Kanske få barnen att vilja dokumentera något de ser på de platser vi är på?

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: