Mitt liv mina äventyr

Vardag

Semestern börjar närma sig sitt slut

Hemgång

Hemgång

Ja nu så lider semestern mot sin ända och det ska bli skönt att få återgå till rutinerna igen. Känner mig taggad för denna höst dock vet jag att det kommer bli för lite fotande.

Så vad händer nu?

Ja nu är det ju så att jag valt att plugga och ska läsa in lite skol ämnen. Det kommer troligtvis ta upp mycket av min fritid. Men det gör inget alls för det är ett eget val. Dock vet jag att jag kommer vilja fota och ska försöka få till nått.

Om du vet något foto projekt som jag skulle kunna vara med på så får du gärna hojta till. Kräver inte mycket i retur.

Så varför är rutiner bra?

Ja det kan man ju undra. Nej men det är faktiskt så att vår familj fungerar bättre med rutiner. Och då menar jag inte att vår familj inte fungerar med rutiner. Men det blir enklare det blir mindre tjafs när det är lägg dags och det är mindre gnabb osv när det kommer till allt annat.

Nu låter det säkert som att det är hemskt hos oss och det är det inte utan det är jag som faktiskt tycker det är bra med rutiner och jag tycker det är bra när allt flyter på. Alla vet vad som gäller vilken tid.

Jag längtar till jobbet!!

Ja innan semestern så mådde jag inte så bra som många kanske redan känner till. Men nu börjar faktiskt det kännas som att det går åt rätt håll. Semester kan göra susen. Dock kommer det bli jobbigt att ställa om sig att kliva upp på morgonen igen. Vilket jag faktiskt försökt gjort denna vecka ändå.

Så är semestern slut nu?

Ja så är det väl. Finns lite saker att planera fortfarande och det är väl inte så mycket att säga om det. Men semestern är officiellt slut på måndag morgon. Och just nu känns det som att nästa semester kommer bli mer awesome än denna. För jag känner att jag har lite mål som jag vill nå. (Blåhammaren t.ex och kanske Helax fjället) Vet inte om det heter så.

Men för info så kommer det nya semester dagar nästa år!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: