Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Skrivarkramp och gräsänkling

Njupeskärs vattenfall

Njupeskärs vattenfall - Fulufjällets nationalpark

Skrivarkramp eller nått….

Sånt händer…

Sjukt sugen på att skriva något bra eller intressant. Men det är helt tomt i skrivarhuvudet. Har inget som jag kan komma på att jag vill skriva om. Eller jo jag vill skriva om vandring och fotografier från vandring. Men för det krävs det ju att man är ut och vandrar. Och det är ju inte riktigt den tiden på året nu. Sen har jag väldigt mycket tankar i huvudet just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med dem. Men man kanske borde eller?

Gräsänkling …

Ja det vart jag i helgen då sambon tog grabben och hunden å for till svärmor. SÅ nu sover 1 av 3 barn hemma, även om 3 av 3 borde sova och ett är utlånat. Fast de kanske är fler som sover. Har inte varit och kollat om dom sover helt heller visserligen. Och själv tittar jag på Deadpool mest för alla roliga kommentarer.

A fourth wall break inside a fourth wall break? That’s like, sixteen walls.

Så efter den ska jag starta torktumlaren och städa köket för att sedan lägga mig och sova så jag orkar med i morgon.

Och nu var filmen slut, vilket betyder att det tog mer än en film att skriva detta inlägg. Och jag är dessutom inte klar än.

Fotoutmaningen2018 ..

Ja den vart inte riktigt som jag tänkt mig med #Fotoutmaningen2018 men jag har ju förmått mig att ta mer kort men inte riktigt så mycket som jag hoppats på. Så nu hoppas jag på mer tid att fota, nej jag formulerar om mig jag hoppas att jag prioriterar mer fotande än att sitta och slappa framför datorn eller tv:n på kvällen. dock är jag inte så intresserad av natt foton tror jag. Eller ja inte i Borlänge i alla fall. Finns inget där som ser bra ut på foto. Eller jo det gör det säkert men jag är så trött på denna gråa stad. Vet inte varför men i foto mening så tycker jag det är enormt tråkigt här.

Dock har ju min bror lyckats bättre och kör 1 foto om dagen istället vilket jag tycker är en överdrift. Iofs har han ju lyckats hållit igång med fotandet bättre än mig. Så nått rätt har han ju gjort.


Nej nu tar vi och avrundar och jag får fundera på hur jag ska få bort skrivarkrampen. Men gå gärna in och kolla på mina verk på 500px eller på min instagram och kommentera vad du tycker om bilderna.

Nu ska jag ta och ta hand om disken och tvätten och sen så säger jag godnatt!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: