Mitt liv mina äventyr

Fiske, Jag

Snart några dagar med fiske!

Planning, Photo

DariuszSankowski / Pixabay

Ja nu är det inte långt kvar tills jag rymmer från civilisationen och håller på med fiske ett par dagar istället. Nått roligt måste man ju få göra ibland.

Så vad ska jag göra?

Jo ska jag tala om jag ska åka ut i urskogen och inte ha någon mobiltäckning. Helt utanför det normala. Ska bli väldigt skönt samtidigt som det kommer kännas lite konstigt att inte kunna ta upp mobilen och ringa om man känner för det. Men samtidigt så känns det jätte bra med tanke på min nuvarande situation. (Den kommer jag komma till i ett senare inlägg)

Men vad ska jag göra då ? Jo jag ska fiska och vara nära naturen lite. För det är väl det man kan göra när man är där. Och så ska jag umgås lite med svärfar och min frus systerson, om systersonen nu har tid för han jobbar ju faktiskt där.

Så hur bra är jag på fiske egentligen?

Kan ju summera att jag fiskat en del på sistone, men inte har det nappat mycket. Men jag har nog varit på fel ställen och fiskat tror jag. Min granne har ju ”fusk” grejer som kan se fisk i vattnet och där vi brukar vara med barnen var det inte mycket fisk. Och oftast väljer vi att vara just där för att det fungerar bra med barnen. Men de gånger som vi varit någon annanstans förutom när jag inte varit med så har det inte nappat heller. Men så är det väl kanske med fiske ? eller är det?

Så jag vet inte om jag är bra på det men jag tycker att det är enormt rogivande och enormt njutningsfullt. Så än så länge så tycker jag att det är så fast jag inte får några fiskar. Men det kanske ändras med tiden. Men det får tiden helt enkelt utvisa om det är så.

Annars då?

Jo annars leker livet för fullt. För lite natur och det är kanske jag måste ändra på. Men det får vi se, jag kanske får nog efter resan? Eller så får jag mersmak och frun får spunk på mig. Men det får vi helt enkelt se. En sak är säker. Jag är inte bra på att packa väskan. Svärfar har hållt på länge men jag vet inte ens vad jag ska börja än. Så det blir nog som hon säger. jag gör allt på fredag kväll. Men jag vet ju inte exakt vad jag ska ha med mig så det blir ju lite problematiskt.

Men ska nog påbörja en planering för fjällvandring nästa år. Riktigt sugen på en tur igen. Kanske blir jämtlandstriangeln igen för att ta igen det jag misslyckades med förra gången på grund av min höft. Så några verkar ju vilja följa med så vi får väl se och sen är det ju det här med den nuvarande pandemin vi har. Allt detta spelar ju faktiskt också en bricka i spelet hur det blir.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: