Mitt liv mina äventyr

Jag, Vardag

Vill önska alla en God Jul!

Foto av cottonbro pu00e5 Pexels.com

Tänkte att jag nu önskar er alla en God Jul. Kommer säkert skriva ett till inlägg innan nyår!

Så Julen är snart här!

I år har jag varit Grinchen längre än vanligt. Men det har varit lite stressigt dom senaste veckorna och jag känner att den enda som jag tar ut min sociala abstinens på är min granne och fiske kompis Samuel. Men nu så börjar Julen närmar sig med stormsteg och jag började faktiskt häromdagen få de första Jul känslorna så nu börjar det faktiskt kännas som det är Jul.

Vi blir nästan komplett denna Jul bara min näst äldsta som inte blir med oss. Men så är det ibland. Men nu är det faktiskt första gången som jag känner att NU vill jag att det ska bli Julafton nån gång.

Så hur ser planen ut för Jul?

Ja det är väl som våran standard jul skulle jag tro. Detta innebär att det blir ett morgonpaket. Sen blir det mat fixande tills det är dags för för att äta och massa julmusik. Men sen så blir det nog kalle anka och efter det så blir det paket öppning. Så ser det ut i grova drag. Dagen före så blir det nog en uppesittarkväll med Bingo lotto.

Så kommer jag få några julklappar?

Det tror jag nog, kommer få en från frun fast vi sa att vi inte skulle ge varandra några. Men så nu är jag lite sur. Men jag hoppas att hon kommer gillar barnens julklappar i alla fall. Det är bara en grej som är mitt bestämmande. Fast det är från barnen så klart. Men jag tror hon kommer bli JÄTTE glad i alla fall.

Så nog tror jag i alla fall att jag kommer att få klappar. Men vi får se vad det blir. Är JÄTTE nyfiken. Men som jag inte har en blekaste aning om vad jag ska få har jag inte gissat på något. Vilket gör att min fru tror att jag INTE är nyfiken. Men då får hon tro de. Hoppas på fiske saker! Men hade jag vart omogen och som ett barn hade jag nog letat reda på paketen och klämt och känt och skakat dem. Men det har jag faktiskt inte gjort. Har inte ens tänkt tanken förrns jag skrev det här.

Men nu börjar det bli lite mycket text så det är dags att runda av men hur det än är vill jag önska er alla en riktigt GOD JUL!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!