Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Vinter, Landskap och Natur

Njupeskärs vattenfall

Njupeskärs vattenfall, Fulufjällets national park

Vill hitta platser att besöka med möjlighet till landskaps foton. Så vet du något bra ställe? Vill även ut i naturen mer.

Nya ställen och vinter!

Så hur ska jag lyckas med detta tro. Det vet jag inte ännu. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska hitta på nya ställen och så. Men för det kanske det krävs att man är ut och letar. Har några ställen som jag funderar på och så funderar jag även på om man kanske borde skaffa sig ett par skidor för vintern. Låter helknäppt men så är det.

Så om du har några förslag på billiga skidor eller om du har ett par liggandes som kanske kan passa mig så får du gärna höra av dig! För hur sjukt det än låter så är jag sugen på att ta skidor nånstans och få fota vinter natur när jag får chansen. 

Och så vill jag få tid att ta mig ut i skogen mer och ork. Fast jag har kommit ut lite men jag vill ut mer bara så synd att det är så förbaskat kallt ute. Fast det finns ju kläder så man kan bli varm. 

Ja jag vill ha snö!

Det är ju så sjukt mörkt ute så ja jag vill ha massa snö! Och snö som stannar kvar. Jag vill att det blir en riktigt vinter och stannar så tills det blir vår som blir en kort vår för att sedan bli en LÅNG sommar. Fast det lär ju inte hända i närmsta tiden. Har kommit fram till att jag bor lite för långt söderut i landet. Jag vill ha snö täckta berg och massa forsar.

Men allt är ju inte svart eller vitt så för att få det måste jag helt enkelt åka dit istället. Så norrut vill jag till mer snö! Så kanske blir nån vintertur som minst till Njupeskär. Hade gärna åkt till fler ställen men vet inte riktigt hur jag ska få tid med det. Eller ha möjlighet till det.

Så vad händer nu då?

Ja just nu när jag skriver detta har jag haft 38 graders feber och känt mig hängig och trött. Så snart så blir det nog sängen så jag orkar med morgon dagen. 

Har för övrigt köpt mig en skrivare så vill någon köpa utskrifter av mina landskaps foton så kan de få det upp till A3+ storlek på papperet. Sjukt bra bilder blir det! Hojta om du är intresserad. Om inte kan du skriva på Facebook om du är intresserad. 

Funderar även på att skaffa mig jägarexamen. Dels för att det kan ta mig ut i skogen mer och kanske lära mig mer om skogen och få mer erfarenhet så jag kanske kan ta mer natur kort. Kanske kan ge mig erfarenheter som jag inte kan få annars. Aja nog om de funderingarna

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: