Mitt liv mina äventyr

Resor

Åter hemma i kalla sverige

Åter hemma …

Ja då är man åter hemma och reflekterar över hur lite man hinner med på en semester. Ska inte klaga över själva semestern den har vart helt underbar. Men hemma är det enormt kallt, tar mig nog ett tag att vänja mig igen. Har ju haft en temperatur runt 20 grader på natten och över 30 grader på dagen. Inte riktigt lika som här hemma. *hutter* Så efter att vart hemma några dagar från Corfu så saknar jag det rätt mycket faktiskt, Det var så himla varmt och skönt där. Förutom rummet på hotellet som var jätte fuktigt nästan hela tiden.

Messonghi Beach Hotel

Så vad har man gjort då?

Ja jag och Englali fick ”möjlighet” att åka ambulans från hotellet till mini sjukhuset. Detta hände på måndagen. Englali hade slagit i hakan i vatten rutschkanan. och fått sig ett rejält jack i hakan. Sjukhuset ville sy utan bedövning först men det sa jag nej till, Så Englali fick sövas och sy 4st stygn, som dessutom var tvunget att bli borttaget av en läkare? funkar inte riktigt så här hemma.

Utöver den incidenten har vi badat, ätit gott, spelat pokemon, solat och vart ut på båt tur. Ja i alla fall jag och Isabella fick åka på båt tur.

Födelsedagar

Ja det var några födelsedagar som vi firade på denna resa. Min sambo och hennes syster och min sambos syster son fyller tillsammans i år 100 år! i år. Sen på hem rese dagen så fyllde Isabella år oj oj oj .. tiden går fort. Så hur är det, alla andra blir gamla men inte jag, förstår den inte riktigt? gör ni?

 

Båt turen

IMG_0226-2

Vi åkta först till fastlandet på grekland och sedan åkte vi till ”The Blue Lagoon” och badade. Bella gjorde ett ärevarv genom att simma från båten in till stranden och sedan tillbaka igen. Jag lånade snorkel (som jag uppenbarligen inte ska låna) som jag hade sönder. Men jag hann dyka lite ner i vattnet men jag kom inte ner till botten, tror jag var för feg. Inte riktigt vanan inne osv. Men simma bland fiskarna var helt OK.

IMG_0269

Fått sug efter mer snorkling men känns som här hemma är det nog lite för kallt i vattnet. Så frågan är hur tusan man ska lösa det. Eller så går jag helt enkelt komma på det igen nästa gång jag är på semester.

Kameran åkte med

Men vart inte alls så mycket fota som jag hoppats på men lite vart det och det mest vart med familjen. så vi får se hur mycket bilder som kommer att dyka upp för allmänheten. Några bilder hamnade med i detta inlägg i alla fall.

Avslutningsvis

Finns säkerligen mer att berätta men nu känner jag att det börjar bli mycket att läsa och titta på. Så avslutar denna gång med en bild på Englali efter stygnen.

IMG_0078.jpg

 

%d bloggare gillar detta: