Mitt liv mina äventyr

Jag, Vardag

Åter på fötterna igen.. Träning och hobbys och föräldraledighet

Åter på fötterna igen ..

Ja äntligen är man som en ”normal” människa igen. Det var jag visserligen redan på lördagen men orken var nog inte helt tillbaka förrns idag. Även om jag fortfarande är trött och så. Men det får man ”bjuda” på. Så nu när man är ”frisk” igen så vad har man för planer då månntro? Jag har faktiskt inga ”planer” för tillfället bara en massa funderingar på hur man ska göra. Som till exempel träning?

Träning?

Så nu börjar tankarna komma tillbaka till det här med träning. Jag måste komma igång igen, för man blir ju inte direkt yngre. Och med min Astma så blir det ju inte lättare heller om jag inte gör något åt det. Så har funderat på det här med Gym och Gymkort till ett vettigt pris och humant pris. (Tips får ni gärna komma med) Men som vanligt så när det kommer till sånt här är ju risken att man blir ”Stöd” medlem och detta är ju inte helt bra kanske. så hur gör man för att inte bara bli en stöd medlem?

Det är ju faktiskt det största bekymret för mig. Jag vill men kommer alltid nått i mellan. Och så vill man ju ha tid hemma med. Man måste alltså hitta nån form av balans mellan träning jobb hobby och familj. Hur gör alla andra? Jag behöver ju dessutom att träningen ger lite mer än vardagsmotionen. Då jag har lite kondis att ta igen om vi säger så.

Så vad är målet med träningen?

Målet är att få bättre kondition och styrka så att jag klarar av fjällvandringar och ändra äventyr bättre. Men spring då? ja klart ska ja komma igång med att springa igen men när man ska gå i fjällen ska man ju även bära på en massa så då behöver man ju ha lite styrka också.

Hobby!

Så på tal om hobby, jag är sjukt sugen på att försöka igen med vanliga standard skolfoto porträtt. Om någon har någon annan idé har jag säkert möjlighet att vara med. Dock söker jag modeller till lite idéer jag har. Jag vet att en person sagt till att han vill. Med modeller menar jag inte att du måste vara en runway modell som jobbar med detta på heltid utan kan tänka dig stå framför kameran. Kan tänka dig sminka sig/klä upp sig. vore detta toppen.

Vi kanske kan lista lite enkelt vad jag vill ha hjälp med av er som modell 😉

  • Vilja stå framför kameran.
  • Vilja bli sminkad, Fixa till sitt hår (Helst av sig själv men om man inte kan år jag försöka leta rätt på en MUA)
  • Tänka sig att gå en bit för att ta 1 kort för att sedan gå en bra bit igen för att ta nästa i kanske ”dåliga” kläder.
  • Ha ett glatt humör
  • Låta mig göra fel (Alla kort kommer inte bli bra men jag måste ju få öva)
  • Ha roligt med mig!

Om du har erfarenhet av att stå framför kameran spelar ingen roll, för en av övningarna jag behöver är att ”dirigera” dig/er till att göra det jag vill och att det blir avslappnat.

Så vill du ställa upp så kan du ju kontakta mig på min facebook sida eller kommentera här.

Föräldraledighet!

Ska jobba typ 2 veckor sen kommer jag att vara föräldraledig varannan vecka. Detta kommer att bli något nytt för mig. Inte att vara föräldraledig men varannan vecka är det min sambo som ska jobba och jag vara hemma på heltid och ta hand om våran lilla huligan. Så vi får se hur detta blir, lär ju bli ett äventyr för sig själv. Hoppas på att hinna göra massor men man lär väl inte mer än hinna kliva upp ur sängen förrns det är dags att lägga sig igen.

Nej så hoppas jag att det inte blir. Vill ju ha lite mys tid och kunna rå om min familj. Vilket jag hoppas på.

Nej nu ska jag ta och ge upp denna konstiga blogginlägg som vart väldigt sprid i tankarna men så är det väl när tankarna är spridda?

Tjipp tjopp tjo flopp.

PS: vill tips om en sida att besöka, Fotomagiskt

0 Kommentarer