Mitt liv mina äventyr

Jag, Träning

Crossfit …. HELT SLUT!

Inte lätt när man är otränad …

Ja så är det försöker hålla igång formen men det är inte lätt, och prova Crossfit igen nu så inser man att man har SJUKT dålig kondis/styrka i kroppen. Måste göras något åt även om jag faktiskt försöker göra det redan.  Så efter ca 30 minuter in på träningen så tog orken bokstavligen slut. Stod jag upp så svartnade det framför ögonen. Så det är inte lätt, men efter lite vila så kom jag igång igen. Även om det inte är ”rätt” så körde jag på. (Det är ju fegt att ge upp)

Så nått mål måste man ju ha…

Ja mitt mål nu känner jag är att jag nästa år om jag får möjligheten att köra ett pass Crossfit är att jag faktiskt ska klara hela timmen. Så vi får se om jag får möjligheten nästa år att prova ett pass med Crossfit igen för att se om jag uppnått mitt mål.

Träning håller jag ju på med ….. sporadiskt…

och har gjort ett tag men tydligen inte tillräckligt länge och mycket så det kanske behöver bli mindre sporadiskt och mer planerat. Och öka tempot lite (mycket) så jag faktiskt kan ändra på mig. Så frågan är hur jag ska lyckas med detta. Förslag välkomnas 😉

Har skrivit lite mer om träning tidigare läs mer här

aja tack och hej för denna gång! och tack MK Falun för passet!

 

%d bloggare gillar detta: