Mitt liv mina äventyr

Foto

Behöver ny domän

En ny domän?

Ja har kommit fram till att jag behöver en ny domän. Som inte är ”helt” personlig som jag kan ”driva” mitt fotograferande på och ha min blogg på. Så frågan är vad man borde ha för domän. Om någon mot förmodan har en ide eller tanke på ett förslag till domän får ni gärna hojta till.

Så varför en ny domän?

Jo vill ha nånstans där jag kan publicera mina egna bilder och kanske till och med sälja bilder på. Och då kunna driva det tills jag blir pensionär och nån av barnen vill ta vid. Då ska det ju inte vara så knutet till mig. Bättre att ha något annat. t.ex som fotomagiskt som min bror har.

Så vilken ändelse ska det vara på domänen tro? .nu .se

Ni som kommer hit?

Ja ni kan ju få kommentera så jag vet att ni läser 😉

2 Kommentarer

  1. Du kan ju få en subdomän på min domän annars 😛