Mitt liv mina äventyr

Foto, Resor, Vandring

Blir ingen helg i fjällen är så besviken

Njupeskär

Njupeskärs Vattenfall i Fulufjällets national park

Mina planer att fara till fjällen…

… spricker pga feber och dåligt mående, hade tänkt åka på fredagen och sedan vandra någonstans och sedan åka hem på söndagen. Men sjukdomen satte stop för min fjällvandrings plan. Så blir inget fjällen, alla fall för hela helgen. Så nu hoppas jag på att jag ska orka med en dag i alla fall. Så eventuellt blir det att åka över dagen bara, men vi får se måste ju bli ”kry” först.

Besviken …

Ja jag är lite lätt besviken på att jag är sjuk, jag hade ju faktiskt sett fram emot att få ut och vara i naturen. Men samtidigt är jag lite ”glad” då jag inte har koll på allt och ingen hade möjlighet att följa med mig. Men samtidigt så är jag enormt besviken hade sett fram emot det. Men så är det ibland.

Blicka framåt..

Ja får försöka blicka framåt istället och se vad som komma skall. Och försöka få till att gå en dags tur i helgen … men som sagt sikta på att bli frisk först. Sen får jag försöka ”lura” med mig nån/några att gå med mig nästa år. Mitt mål är ju bland annat att bestiga Kebnekaise och ta en lång tur i fjällen. Men det tror jag ju inte kommer att ske i år direkt.

Nån som skulle vilja med på en sån..

Ja jag funderar på en vecka i fjällen med ”stopp” för att ladda batteri och förråds påfyllning vid civilisationen. Vet inte vart hur när osv. Men det är nog kanske något som lär planeras och lösas allt eftersom. Då det inte bara är att gå utan plan direkt. Så om någon har intresse att följa med på en sån tur får gärna hojta till eller om någon har en idé på vart man kan gå.

2 Kommentarer

  1. Tråkigt att var sjuk och riktigt dålig tajming! Jag vet att det krävs en del planering för att komma iväg, men fjällen försvinner inte! Som du skrev själv, blicka framåt!