Mitt liv mina äventyr

Vandring

Det här med packning är inte min grej…..

Hiking

maxmann / Pixabay

Det här med packning ger lätt panik…  Du kanske har något tips att dela med dig? Ser ut som att jag blir själv….. Jag som inte riktigt är bekväm med det än …

Att ha rätt packning ?

Ja har ju dragit fram väskan och kommit fram till att det här med packning är INTE min grej. Jag känner lite så här vad tusan ska man ha med sig? Jag har 2 sorters turer jag ska göra så jag behöver 2 packningar att genomföra. Och lite kläder som behövs införskaffas.

  • Dagstur (Med övernattning/Max 1 natt)
  • Flerdagarstur (2- 4 nätter)

Jag har kollat på Vandringsguiden.se men där står det ju inte specifikt vad man behöver så jag är lite så här vad tusan behöver jag? Inte undra på att det blir kaos i mitt huvud när jag ska packa saker. Tror jag behöver ha en punkt lista med exakt vad jag behöver. För annars så packar jag nog antagligen lite för mycket och onödigt.

Så vad är det jag ska packa för då? Jo Foto turer med övernattning, Och så klart måste jag ju äta något med. Så lär ju ha med mig mat som klarar av ”rumstemperaturer”.  För äta lär jag ju göra. Och helst ska det vara nått gott och trevligt.  (Förslag uppskattas) Och så klart så ska det vara enkelt och energi rikt.

Tekniska prylar som behövs är väl batteripack på dagsturer med övernattning. Men på längre kanske man borde ha solcells batteripack eller nått sånt. Så man alltid har till nödläget!

Så har du förslag på packning ?

Hör gärna av dig om du har tips och råd för vad jag borde ha med mig ? Allt är av intresse, Men gärna så detaljerat som möjligt. Då jag gärna funderar för mycket annars.

Det som finns på inköps listan som jag borde införskaffa är regnkläder. Det är nått jag saknar och borde ha. Och till min stora vandring så tror jag nog att ett underställ hade vart bra med. Fast är inte helt säker på det än. Nått mer som du vet kan läggas till?

För detta är en utmaning för mig.

Som det ser ut som…

Blir jag själv på min vandring i helgen… Det känns lite jobbigt vill jag erkänna.. Men just nu så känner jag att det faktiskt kan gå.. och jag är fortfarande motiverad. Så det är väl det viktigaste kanske? Men efterlyser gärna igen efter lite sällskap… Lördag till Söndag i Gyllbergen.

Om du är sugen på att följa mitt vandrings kaos!

Då kan du följa det under kategorin ”Vandring”. Där taggar jag allt som har med vandring å göra även om det så bara är spekulationer och tanker.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: