Mitt liv mina äventyr

Jag, Vandring

Jämtlandstriangeln… Nytt försök?

Har ju blivit rätt mycket mer aktiv nu sen jag vart intresserad av att fiska. Och nu känner jag att en vandring kanske vore något? Nytt försök på Jämtlandstriangeln?

Signaturled, finns det ju en del olika..

Men det finns ju en signaturled som jag faktiskt vill klara av till att börja med, och det är ju lite av en revansch. Då sist jag försökte gick det ju åt pipsvängen lite gran. Sen om jag klarar den finns det ju en hel del leder som jag vill besöka. Om du är nyfiken på vad en signaturled är så delar jag en länk här för den som är intresserad. Men med detta finns det ju en hel del utmaningar också. Inte bara så måste man få tid till det men man måste ju planera familjelivet också. Skulle tro att sonen och näst äldsta dottern skulle vara intresserade av att följa med på kortare turer. Så ska nog kanske sikta in mig på nån sån i år. Men tror inte att nån av dem skulle vilja eller orka med i flera dagar ute i naturen.

Så hur är tanken med jämtlandstriangeln?

Jag vet inte än, har tänkt på det ett par dagar nu och kände att jag behövde skriva av mig lite om det. Enda jag vet att jag är inte helt hundra på om jag vill gå själv så jag lär nog försöka få med mig nån. Är ju en del planering och tanke som måste in i det. Så risken att det blir i år är ju minimal. Men drömma kan man ju?

Hur som helst är tanken att gå Jämtlandstriangeln men ha 2 dagar extra på sig i fall höften bråkar för mycket. för som det är nu gör det mest bara ont om jag rör mig fel. Jag har för visso ont jämt men det får jag ju leva med. Sen finns det ju andra bekymmer också. En del av er vet om det redan men en del av er vet det inte. Men det kommer nog i ett senare inlägg.

En del utrustning…

Ja en del utrustning lär jag ju försöka få tag på. Har så jag kan göra mat och bära saker. Även om den ryggsäcken kanske inte är så bra för min rygg eller höft så är det ju ändå en väska att använda för transport. Behöver nog kanske lite kläder som kanske är bättre för vandring än vad jag har. Som några ull klädesplagg kanske vore något. Så vill någon sponsra med pengar till denna tripp eller utrustning så är det bara att höra av er. Saknar ju något vettigt att sova på också. Även om man nu kan sova i ”rum” på vägen så anser jag det inte vara rätt. Man kan säkert äta där men inte mer än så. Ja och kanske låna bekvämligheter som toalett. Men just nu lär man ju ha i åtanke att det är en pandemi som pågår också.

Har ju tidigare gjort en checklista på bloggen för vandring, och den ska nog få en revidering snart tror jag. Så om nån är intresserad av det så ska den uppdateras. Blir nog en version 2.0 av den. Kommer kanske fundera lite på vad som är nödvändigt att faktiskt ta med sig. Känner att jag har inte så där jätte bra koll på allt men har lite bättre koll än sist.

Känner du mig och vill med?

Om du känner mig och läser detta och vill vara med på min vandring av Jämtlandstriangeln, skriv en rad så skapar jag en Facebook chatt med alla intresserade så kanske vi kan få ihop några datum till nästa år?

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)