Mitt liv mina äventyr

Jag, Träning, Vandring, Vardag

En bok, Vandring och träning

Vandra i europa

Vandra i europa

Planer för vandring börjar bli verklighet och en bra bok tror jag att jag fått utan att läsa den.. En spring tävling i Stockholm… Behöver hjälp/motivation med träningen…

En bok i present…

Idag fick jag en present som inte hade hunnit kommit till min födelsedag, Boken Vandra i Europa. Har inte läst något om den än men min första syn av den verkar den var intressant. Ska dock läsa färdigt min julklapp som jag håller på att läsa. Det går lite sakta men det har lite med att jag tycker att det är jobbigt att läsa samt att jag har lite svårt att ta mig tiden att läsa som det är jobbigt. Men det är något som jag behöver jobba på. Så det är bra att jag får mer att läsa.

Jämtlandstriangel here i come!!

Och idag så började planering för vår vandring i Jämtlands triangeln bli verklighet. Ett steg i rätt riktning och lite mer nervös har man blivit för att komma ihåg att packa allt osv. Det är visserligen långt kvar men lite nervös är jag. Och har ju en liten lista med saker som jag måste införskaffa tills det är dags. Men det är ju ett litet tag kvar än. Har ju börjat träna vandring lite här hemma. Vart ju en tur i gyllbergen här för några dagar sen med min bror.

Träning för flera mål..

Och så är det väl tänkt att jag ska springa/lunka/löpa sthml10 också. Så med allt detta behöver jag ju träning för konditionen behövs ju både i att springa och att vandra. Tyvärr har jag ju för tillfället lite problem med ryggen så jag vill inte ut att springa utan att det blir bättre och om det är bättre i morgon än idag så ska jag nog försöka ut att röra på mig på nått vis. Även om det kanske inte blir att springa så kanske det blir på motions cykel. Men jag behöver komma igång. Är ju inte långt kvar nu direkt. Så hjälp mig komma igång och träna igen!!

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: