Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vardag

Foto äventyr idag…

The Road

Vägen till Siljansnäs

Ja det är nått som man kan unna sig ibland. Och idag var en sådan dag en foto dag. Kommer dela med mig av några här men alla andra på andra ställen.

Oplanerat foto äventyr..

Ja alltid är inte saker planerade och som denna lilla foto roadtrip inte var planerad så går den som oplanerad. Men trevligt var det. Rätt skönt att ut och fota så här. Det blir liksom en liten frihetskänsla? Nu menar jag inte att jag är fast och så men det är rätt skönt. Får tacka min bror Kenth och Lars-åke för att de drog med mig ut.

Så nu kommer jag behöva få lite tid på mig att gå igenom alla bilder och redigera dem som jag vill he dem. Bjuder på ”top” bilden på denna och hoppas det kommer fler bilder med. Är inte helt nöjd med färgerna och så på denna men behöver nog kanske lära mig lite mer photoshop för att få till det.

Så hur går det med höften?

Jodå det går ganska bra. Höften lever än, för er som inte läst mitt förra inlägg och undrar vad om detta så läs det här. Så länge det inte är massa stenar som man ska lyfta benen över så går det bra. Men det hade ju vart trevligt om man gick till skogs och fotade med och fick gå över sten och stockar. Men det kanske inte är något jag skulle klara idag.

Så nu får vi se hur lång tid det tar. Verkade som det är 6 månaders väntetid (Kanske snabbare) men det får vi se då.

Hur blir det med bilderna då?

Jag kommer nog försöka sprida ut dem över en period så det kommer nog komma en del bilder på instagram och på Facebook sen. Så bara att hålla utkik efter dem. Kanske kommer använda nån bild här på bloggen med det vet man ju inte.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!