Mitt liv mina äventyr

Jag, Träning, Vandring, Vardag

Kanske inte blir nått….

Hemgång

Hemgång

Med otur i allt detta så kanske jag måste ställa in mina planer för 2019 och början av 2020. Men vissa saker i livet kan man inte styra.

Så vad har hänt?

Ja som ni kanske minns (för er som läst min blogg ett tag) så gick det inte så bra på min fjällvandring. Vilket nu har fått sin förklaring kanske inte rolig sådan men en förklaring ändå. Sen den vandringen har jag mer eller mindre haft ont i höften konstant. Så fort jag vart ut och vandrat lite lätt så har jag fått mer ont. Kortare promenader har även detta varit ett bekymmer. Så det har vart ganska så tungt ett tag. Dock kanske det inte är så många som hört något om det för jag har mest tänkt att jag är otränad och har sträckt nån muskel som jag borde ha men som jag faktiskt inte har. Men så var inte fallet denna gång.

Så varför kanske jag måste avstå mina vandringsplaner och Kortvasan? Var och röntgade höften i tisdags (21/5). Och dagen efter ringde dom upp igen och informerade mig att jag hade något som hette impingement i höften. Och min tolkning av fysioterapeuten (Heter det så?) var inte speciellt lovande. Min första tolkning var att om jag skulle kunna röra mig igen så var det en ny höft som krävdes.

Har nog inte helt smällt och förstått allt men hittade en sida med lite förklaring om impingement. Jag har den som kallas mixed på den sidan. Om jag nu förstått allt rätt. Vilket jag inte är helt säker på än. Nu väntar jag på remissen till ortopeden och hoppas att detta ska ge mer svar. För en del frågor har jag ju faktiskt. Men fram tills dess får man helt enkelt försöka leva som vanligt.

Så vad händer nu?

Nu är det egentligen bara att vänta på den slutliga domen från ortopeden. Så fram tills dess är allt ovist med allt vad som gäller vandring och äventyr och även kortvasan. Så nu är det den där otåliga väntan som väntar. Och även om jag utåt kanske inte visar min oro för detta så törs jag nog säga att det påverkar mig rejält.

Solnedgång

Kommer försöka…

Kommer att försöka ta mig ut på foto turer i alla fall så hoppas min bror kommer att dra ut mig på fler foto turer. Även om jag nu är ”handikapad” så kunde jag faktiskt göra det innan med så kan göra det än i dag med. Så länge jag inte får ordern om att sluta gå och röra på mig så kommer jag att försöka göra det. För hur det än är så vill jag faktiskt vara mer aktiv.

Kommer troligtvis försöka göra några små utflykter ändå för hur det än är så vill jag ut mer. Men kanske inte blir lika långt som jag kanske önskat. Men sen så har vi livet som också ska få plats och det har det vart mycket av på sistone. Nu kanske folk ser som att jag gnäller på livet. Men så är det inte, för hur det än är så prioriterar jag livet. Dock så gör det att de kanske inte finns så mycket tid till mina fritids intressen.

Myriams-Fotos / Pixabay

Uppdaterar er…

Så snart jag har någon mer information om ni nu är intresserade. Men det antar jag om du läst min blogg ända hit. Mer info kommer när jag har någon men ni kan ju få hålla tummarna för mig i alla fall.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: