Mitt liv mina äventyr

Foto

Fotografering i studion! Det var på tiden! ;)

Det var på tiden med en fotosession i studion

Ja det har vart på tok för lite för sånt på senaste, men folk vill ju inte ställa upp heller riktigt … Finns vissa som ställer upp och det är jag tacksam för.  Dock så ska det ju passa också med jobb och familj och så, det är inte alltid möjligt att lösa allt sånt så ibland blir det inget pga det. Så mer tid i studion är att önska!

Foto på Janina från studion

Så nu vill jag fota mer

Så nu vill jag fota mer men nu vill jag testa ute med blixtar. Jag vet bara inte hur jag ska hinna med det. Och få nån som kan ha tid att ställa upp framför kameran nu när det dessutom börjar bli kallare ute. Och jag har dessutom inga blixtar för att fota ute med. Inte utan ström i alla fall. Så frågan är vart man kan vara och få ström och få en fin natur eller stads bakgrund. Och inte den ”trista” enfärgade som jag har i Studion.

Jag är inte missnöjd med bilderna

Det får ni inte tro att jag är jag är supernöjd med bilderna. Jag utvecklas som fotograf, vilket jag tycker att det syns på mina bilder. I alla fall om man tittar historiskt på mina bilder.

Foto på Janina från studion

Så nu ska jag försöka hitta på nått sätt att lösa detta bekymmer. Hur man kan få till med mina blixtar på någon bra plats och så lär jag fundera på att skaffa softboxar med till blixtarna. Fast som mina blixtar inte följer nån standard så lär jag först hitta en adapter som passar. Men det får bli ett senare bekymmer.

Och om du vill se mer utav mitt ”fotografiska” arbete så kolla gärna på dessa två sidor:

https://500px.com/ulfhagstromphotography
https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

Men nu så ska jag fundera på att ge hunden mat och en promenad. (Skickade min äldsta dotter till att ge hunden mat så nu ska jag bara gå med hunden :P)

Tack och hej för idag

%d bloggare gillar detta: