Mitt liv mina äventyr

Jag, Träning

Kortvasan… beslutet slutgiltigt..

Målgång, Tjejvasan

Målgången vid tjejvasan.

Så planer för framtiden… Ja .. måste nog ställa in kortvasan… får nog ta det nästa år istället.. Så blir nog själv då med att åka men det får vara så…

Så varför denna tanke?

Jo som ni som följer mig nog inte har missat har jag problemet med höften. Vilket inte direkt har fått igång min träning. Dels för att jag i början inte visste om jag kunde, vilket jag nu vet att jag kan. Ska träna ett halvår för att sen få se vad som händer med min höft. Lär dock ta kontakt med vården igen för att få igång träningen. Så jag vet att jag gör rätt. För dumt att göra något så det blir värre.

Tanken var ju att i alla fall få träna i 6 månader innan det blev någon kortvasa. Och vad är det kvar nu? På tok för kort tid. Men så förhoppningsvis så ska jag väl lyckas få till träningen till nästa år. Ska väl i alla fall försöka få till lite skidåkning i år om jag lyckas få tag på ett par skidor.

Så vad istället för kortvasan?

Har ju inte gett upp hoppet om att få göra kortvasan. Målet blir bara förflyttat. Så jag får längre tid på mig att få ordning på min höft och få lite träning på skidor. Dock vill jag inte sätta nån tid på det så då gör jag det inte helt enkelt. Känns dumt. Men så länge jag gör det före jag fyllt 50 så är det nog en prestige för mig i alla fall.

Hur som haver så kanske man skulle sikta på nån dags tur i gyllbergen så länge på skidor. Vet ju att det ska vara ganska fint där även på vintern, Men är bra många år sen jag var där under vintertid. Åter igen så är det skidor som saknas. Men det kommer väl det med.

Vad händer annars då?

Förutom kortvasan så har jag ju lite annat i tankarna också. Allt verkar stå still och har gjort det ett tag nu. Kanske får möjlighet att få tid till sådant med. Just nu så känner jag att få ordning på röran här hemma jag ställt till med behövs prioriteras. Och så har jag ju min älskade fru att ta hand om för tillfället. Och nu orkar jag inte skriva något mer. Som alltid skriv gärna en kommentar så jag vet att ni läser. Vet ju att ni är några återkommande läsare. Hade ju vart kul att veta vilka ni är.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: