Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vandring

Nu vill jag ut på vandring!

Jag och frun kollade på Expeditionen på TV4 play och nu vill jag ut på vandring igen. Och det suger lite i tarmen för att kliva upp på Kebnekaise. Dock är det nog inget jag kommer göra i år. Eller i det närmaste.

Kanske borde…

Ta och göra lite mer ansträngning till att ut och vandra lite även om det så bara är dags turer. Men att se till att få igång allt och se till att kanske bära lite tungt på ryggen så man kanske inte går sönder lika mycket som sist. Borde kanske göra en utflykt/dags vandring i månaden. Oavsett väder eller andra saker som spelar in? Nej det är ju kanske inte så roligt med dåligt väder men när man väl är ute och går så spelar det ju ingen roll för då är vädret som det är. Inget man kan göra något åt om man åker en bra bit bort hemifrån för att göra något. Dock vet jag att jag måste skaffa mig en bättre ryggsäck. Och kanske ett bättre tält än det jag har. För det som jag har liggandes här hemma är ju inte ”litet” men kanske lite tyngre än de nya som finns.

Men det var ju inte prylar jag tänkte skriva om egentligen utan kanske mer att jag måste nog kanske se till att börja röra på mig igen. Försöka få in det i vardagen och få ordning på allt sånt där. Men kan kanske få liten push på Tisdag när jag ska träffa en sjukgymnast pga mina höft problem. För alla som jag nu har pratat med säger ju väldigt mycket att träning är det bästa sättet att få det bättre med min höft så.

Men varför?

Jag vet egentligen inte varför men jag tycker det är lite frihetskänsla och vara ute på vandring även om jag är så SJUKT dålig på att faktiskt ta mig ut. Varje gång jag har tagit mig ut har jag faktiskt uppskattat det rejält. Även som t.ex när jag var iväg och fotade en vända med min bror. Ute i ödemarken utan täckning. Och höften gav problem men det var så enormt skönt att få vara ute i skog och mark ändå. Sen så ska jag försöka få med mig barnen också. Vet inte exakt hur jag ska lösa allt. för jag vet ju inte hur långt minstingen klarar av att gå. Även om jag tror hon klarar av att gå längre än vad jag tror. Dock så handlar det nog mer om att övertala henne om att det ska gås än om något annat. För hon har ju så mycket energi. Anledning att ta med mig barnen ut är ju att jag tror ju att även de mår bra av frisk luft och skog.

Bild från mitt försök på Jämtlands triangeln.

Kanske behöver en push eller två..

Ja det kanske jag behöver eller så kanske nån som känner mig som läser denna blogg som tycker om att vara ute med sina barn som kanske kan ge tips och råd? För hur det än är så är det ju inte bara att åka man lär ju faktiskt planera lite också. Och kanske tips på mat att ta med sig. För det kommer behövas med tanke på hur kräsna mina barn är. Så det finns ju en del att slipa på. Och en vandring behöver ju egentligen inte vara lång till en början heller. Men tillräckligt för att kanske ska bli något i alla fall.

Men målet är ju att faktiskt till slut bestiga Kebnekaise. I alla fall innan jag blir pensionär kan jag ju hoppas. Och att jag faktiskt kommer ut och gör om Jämtlandstriangeln och klarar av den. Utan att ha en höft som bråkar och stökar med mig. Så mer vandring vill jag men jag behöver nog som sagt en push i arslet eller två kanske.

Om nån ska på vandring!

Då får ni om ni vill ha med en gammal 40 åring som har problem med höften fråga om jag ska följa med. För på nått vis så vill jag verkligen ut i naturen. Dels så vill jag ju ha kameran med mig så jag kanske kan få lite mer nya fina bilder och kanske även utvecklas lite som fotograf. På detta ämne med fotograf kan jag nog skriva hur mycket som helst men det får nog bli en annan gång. Men kom ihåg. Ska du på vandring och vill ha en seg gammal trasig 40 åring så hojta till.

PS. Om ni läst hit kan ni väl i alla fall lämna en kommentar?

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

1 Kommentar

  1. Tommy

    Kommentar