Mitt liv mina äventyr

Foto, Projekt, Resor, Vandring

Planering, prylar och träning

Planning, Photo

DariuszSankowski / Pixabay

Så nu är lite planerat och klart och lite som är kvar att fundera på. Jämtlandsfjällen närmar sig med stormsteg! Och det här med packning och utrustning som behövs ha med sig. Och allt som man behöver ha tänkt igenom innan. Och så är vi överens om att inte ha bråttom. Sen vore det ju bra om jag faktiskt fick arslet ur och började träna igen.

Prylarna som saknas

Som det är just nu saknar jag lite, en del ska jag få låna. Och en del måste jag nog köpa. Men här är en lista som jag tror är komplett på vad jag saknar inför vandringen.

  • Ficklampa(Pannlampa)
  • Kniv
  • Liggunderlag
  • Något att äta med (Bestick/Tallrik typ)
  • Enklare kaffe mugg. (Kanske tar jag min Klean Kanteen mugg)
  • Regnkläder

Så det är inte så mycket som saknas nu. Och del utav dem har jag fått tag på så det är ”fixat”. har väl dock inte det hemma men det löser sig. Är ju ett tag kvar än så. Om det är något på listan som du har att avvara får du gärna hojta till!

Vilka är vi?

Har funderat på det här med den här vandringen. Kanske ska tvinga mina med vandrare att göra en kortare beskrivning över sig själva och kanske uppdatera lite med dem här också. För lite så är det ju att vi alla 3 har helt olika erfarenhetsnivåer. Så detta kommer bli ett äventyr som förhoppningsvis ger en mer erfarenhet och ger en mer smak så att man kanske kan planera in nått mer till senare. När vi satt och hade planerings ”mötet” i tisdags så pratade vi om att man skulle vilja göra mer. Men det får helt enkelt visa sig längre fram hur det blir med det.

En av mina tankar är att jag ska försöka att fotografera och dokumentera så mycket som möjligt under våran vandring. Och förhoppningsvis bara dela med oss av bra erfarenheter. Kommer säkert komma nått ”oj det där glömde vi” men det hoppas jag vi klarar oss från.

Träningen…. ja den där…

Jag har inte vart skötsam på träning på sistone och det finns nog säkert tusen anledningar till att det inte blivit något. Men som sagt finns inga ”bra” anledningar till att det inte blir av så jag måste helt enkelt skärpa mig nu. Så min plan är nu att på Fredag kväll springa i Mellsta eller ta en tur på inomhus cykeln.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: