Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Projekt, Vardag

Stora drömmar och liten tid att uppfylla dem med..

Freja

Min dotter

Stora drömmar och lite tid att uppfylla dem … ja lite så är det.  Kanske inte så drastiskt som det låter men ändå. Ledigheten är för kort.

En vecka innan semestern …

Om en vecka börjar min semester, i huvudet har jag storslagna planer på vad jag vill åstadkomma under denna period. Och tror att bara en av dem kommer gå som jag tänkt. Men det är nog för att vi är flera som planerar den delen. För er som missat är det en vandring i jämtlandsfjällen. Men utöver detta har jag även idé och planer som handlar om mindre saker.

Och som sagt inte bara mindre saker ska ju även gifta mig i år. Men det kommer ju efter semestern så det räknar jag inte med där. Men en del lär ju ordnas under semestern så är det ju. Inget man kommer ifrån.

Har även en tanke om att vara lite kreativ i sommar. Den kommer dock få hamna på listan med hinner jag så gör jag. Men tanken är att försöka göra minst 4st kreativa porträtt. Sen får vi se om jag lyckas med detta.

Vill åka på minst 2st dags vandringar på semestern. Så blir nog kanske en vända till Gyllbergen igen. Får se om jag kanske kan lura med mig min bror igen och kanske bara ta den korta vägen denna gång. Vill även få med mig barnen ut på skogs äventyr. Men jag är ju tyvärr lite för bekväm av mig tror jag.

Vill utvecklas mer..

Ja så är det så kommer faktiskt att börja skolan till hösten. Och köra lite distans utbildning. Så får vi se hur det går om det går som jag tänkt eller inte. Tanken är ju att jag ska kunna utbilda mig fullt ut. Även om det blir till samma som jag är i dag. Men då får jag det på papper i alla fall.

Vill även utvecklas som fotograf just nu känns det som det mesta är tur bilder jag får till. Jag vill känna att jag faktiskt är bra på att fota. Ja jag är bra det är bara den där känslan. Måste våga prata mer med dem jag fotar. Funkar kanon när det är nått av mina barn som står där men inte annars. Även om dom inte alltid lyssnar.. Men dom är ju barn så det är ok.

Drömmen är ju faktiskt att kunna livnära mig på foto som primär sysselsättning. Dock tror jag det är svårt i dagens marknad när det finns sjukt många duktiga fotografer.

Men nu fokuserar vi…

… en vecka i taget. För det är dumt om det blir för mycket. Måste både orka och hinna med att ta det lugnt och fokusera på återhämtning i sommar.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: