Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Vandring, Vardag

Sjukt sugen på en natur upplevelse…

Ingmar bergmans brygga

Ingmar bergmans brygga - Duvnäs

Ja alltså nu när det vart varmt lite så här så känner jag faktiskt att det vore skönt om snön kunde försvinna lite så man kanske kunde få roa sig med lite vandring i skogen. Samtidigt som jag känner att jag skulle vilja åka upp till Fulufjället nu när det kanske är lite snö kvar och förhoppnings vis lite is på fallet fortfarande…

Så våren är här?

Ja antar att våren är här och det är dags för den att stanna. Men jag vill att det ska bli sommar ganska så fort nu så jag får ut och börja gå i skogen. Om jag skriver att jag saknar det då ljuger jag lite för jag har inte vart så mycket ute i naturen. Inte som jag vill i alla fall. Så har ju som sagt hittat på Naturkartan som jag tror att jag faktiskt ska försöka utnyttja i sommar och försöka ta mig ut till en massa platser.

Dels så vill jag hitta nya foto möjligheter och dessutom vill jag ut och röra på mig mer. Men vi får väl se hur det går när snön är bort och så. Har ju faktiskt några barn som vill med ut i naturen så får väl ta med dem nån gång och se vad dem tycker egentligen. Vet inte om de är beredda på vad jag menar på att gå ut med tur.

Omväxling förnöjer?!

Jag vet att jag oftast brukar fota porträtt foton och inte så mycket natur och så. Men jag håller på att testa mig fram mer när det kommer till landskap och natt foto. Man lär ju sig som sagt mer saker hela tiden och det är väl inte fel att förstå och kunna ta natt foton. Mer info om detta kommer nog i ett längre inlägg längre fram om detta. Omslagsbilden i detta inlägg är från Ingmar bergmans brygga i Duvnäs.

Ja hur går det med ditt foto projekt?

Ja har ju vart en utmaning att få till folk att vilja vara med och ställa upp på det. Men nu har jag fått till två stycken bilder till projektet. Se nedan:

Low key med gurra

Johan

Low key med johan

Fler bilder kommer väl så småningom när fler personer kan tänka sig ställa upp. Nej nu ska jag väl ta och runda av dagen. Mer inlägg kommer längre fram.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

 

%d bloggare gillar detta: