Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Träning, Vandring, Vardag

Pust! Och vandring till helgen? Fullt hus!

Vandring på Fulufjället

kafferep på Fulufjället

Första löpturen idag.. Och eventuellt ska jag springa STHLM10 14:e juni. Lär nog hårdträna.. Förhoppningsvis blir det vandring i helgen med.. Och haft fullt hus i helgen…

Första löpturen efter vintern…

Den gick sisådär, behöver komma ut mer och träna. Kan konstatera att 30 minuter på Cykel inomhus är INTE som 30 minuter springa ute.. Enormt stor skillnad tycker jag det är. Och min kondis är fortfarande under all kritik. Den har i alla fall inte blivit sämre än när jag började röra på mig så det är ju ett gott tecken i alla fall. Målet nu är ju att springa en mil, vilket jag inte klarar av idag. Så fram tills 14:e juni ska jag försöka få igång kondis så jag kan springa milen.

Nån som har lika dålig kondis som mig som behöver komma igång får ju gärna vara med och pusha mig. Ska nog sätta mig ner i morgon eller på torsdag och göra ett tränings schema efter hur det passar med familjelivet. Måste springa före middagen, annars kommer jag må lika illa som jag gjorde idag. Det tror jag påverkar mig negativt i hur jag presterar också.

Blir det vandring?

Ja det hoppas jag. Kanske fått med mig min bror på att vandra i gyllbergen. Men vi får se vi är ju inte på väg än. Men jag tror nog att oavsett blir jag nog iväg även om det skulle vara så att jag blir själv. Har haft ett enormt sug för en natur upplevelse och nu kanske tiden är inne för det. Har ju faktiskt ett problem i det hela, Jag är mörkrädd. Tror nog att det är de som är hela grejen med att jag inte vill ut själv. Men i värsta fall så kommer jag kunna gå hem så är ju inte ett problem egentligen. Men ut att fota natur på ett annat vis än jag är van med kan ju bli intressant också.

Så hur länge har jag tänkte och hur långt? Ja hur långt är ju inte direkt relevant denna gång. Då min bror haft problem med sin fot ett tag så ska vi nog inte hård köra så han får problem igen. Utan det handlar mer om att komma ut och kanske hitta nya foto möjligheter.

Är ju en utmaning att hitta rätt kläder också. För det är ju inte bara att knata ut utan man måste ju ha lite koll på kläder och så för att det inte ska bli massa knas så man fryser eller så. För det tror jag inte skulle bli så skoj faktiskt. Så från i morgon kommer jag nog försöka börja packa min väska. Tält sovsäck och matlagnings grejer. Man kanske ska planera lite mat och vatten också. För det kommer ju att behövas. Och så alla kamera grejer också. Det är ju en del det med faktiskt. Aja det får vi börja fundera på i morgon.

Skulle det vara nån mer som är sugen på att följa med på våran/min vandring så får ni ju så klart hojta till. Att ha med sig nån ”foto” modell är ju alltid bra på en vandring har jag hört.

Haft främmande i helgen…

Har haft en familj på besök i helgen så det vart 1 vuxen och 3 barn extra. Det har märkts på ljudnivån. Nu har dem åkt hem och det är lugnare här hemma och tystare. Men inte lika mycket liv. Känner dock att jag inte riktigt har den ork jag har haft förut så jag höll mig nog undan mest tror jag. Alltid underbart att träffa dem. Och jag hoppas jag har mer ork till nästa gång så vi kan ha lite mer aktiviteter.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

https://gurushots.com <– Nyaste tillskottet

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: