Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Resor, Vandring

Stora och små äventyr!

Planning, Photo

DariuszSankowski / Pixabay

Börja planera för mitt nästa äventyr. Ett stort och flera små har jag tänkt. Vad det blir vet jag inte men ett ”vecko” äventyr och några helg äventyr hoppas jag på.

Så varför?

Hade ju en ”misslyckad” tur till jämtlandstriangeln. Och jag vill ju ut i naturen mer. Och så klart så vill jag ju hitta ställen att fotografera. För det har varit lite fotande nu.

Och det är ju faktiskt helt underbart att vara i naturen. Och jag tror att min fru börjar tycka det i smyg också nu. Även om hon inte erkänner det än.

Vad är ett äventyr för mig?

Ja äventyr kan vara många saker. Men vad det menas med i detta sammanhang är en resa som är utöver det normala. Där man får laga sin egen mat och bo i tält kanske. Eller kanske bara få uppleva något intressant med vänner. Finns ju en del att göra som äventyr.

Små äventyren hoppas jag på!

Funderar på att försöka få in en helg i Gyllbergen innan det blir på tok för kallt och kyligt. Tror det finns övernattningsmöjligheter i stugor och eldnings möjligheter så man kan hålla värmen. Kanske även skaffa ett par skidor till vintern. För att åka lite längdskidor. Tror det kan vara ett äventyr det med. Likaså vet jag att jag vill till Njupeskär på vintern nån gång för att fota med.  

Så hittills så vet jag att det ska bli ett äventyr i alla fall. Sen får vi se hur vädret är och vad som skall packas med. Kameran skall med och sen får vi se hur mycket mer som ska med. Förhoppningsvis ska det bli några nya natur bilder att kunna dela med mig utav och förhoppningsvis blir det även en övernattning. Men vet inte exakt vilka möjligheter som finns och vet inte heller om det kommer vara för kallt.

Hemgång
Hemgång

Vill du med?

Vill du med på nått av mina äventyr eller ska du på ett äventyr som du tror jag skulle vara intresserad av att hänga med på ? Hojta gärna till i så fall så!

Jag och Mats
Vandring mellan Storulvån och Sylarna (Anna saknas på bilden)

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!

%d bloggare gillar detta: