Mitt liv mina äventyr

Resor

Ut och resa med familjen, Länge sen jag skrev nu… :(

Ja helt otroligt, men vad glömmer vi?

Så hur gör man, en hel familj när man ska ut å resa så man får allt med sig? Utan att glömma nått? Undrar hur mycket som helst på det. Har ju rest lite med jobbet men det har ju bara vart över en helg. Men känner att det inte är samma sak direkt.

Så vad ska man packa?

Ja det är ju frågan man är ju begränsad. Och problem kommer det bli.. Massa saker jag vill ha med mig 😉 Och massor av saker behövs.. helt otroligt vad grejer man behöver för en vecka. Men vad ska man packa? Ska man packa för att det blir kyligt också? Eller ska man räkna med att det är varmt?

Borde man tänka på nått?

Undra om det är nått man borde tänka på … ? hur hårda är SAS på vikt på handbagaget? Eller måste vi se till att vikt e exakt på handbagaget? Borde man tänka på nått på resan? Undra hur det blir att resa med en liten bebis, Freja är ju inte jätte liten längre.

Kameran skall med!!

Så klart skall kameran med, så fota blir det. Tänkte smita från familjen och ut och fota lite Grekisk natur. Så vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis kommer det bli fina kort som kommer upp sen.

Och förhoppningsvis kommer det väl upp nått kort på 500px och Facebook så småningom.

Kommer sakna hunden!

Silas

Silas i Fulufjället

Han får följa med på annat sen 😉

Jag vet har vart dåligt med uppdateringar!

Ja förhoppningsvis kommer väl nått att dyka upp här under resans gång. Och förhoppningsvis kommer jag bli bättre på att uppdatera. Funderat rätt mycket på Vlogg men jag vet inte om det skulle intressera någon att jag står och pratar? Och jag vet inte exakt hur man gör för att det ska bli bra. Aja förhoppningsvis ska jag uppdatera bloggen lite mer! eller oftare rättare sagt.

 

Snip snap schkål!

PS. Om du läst ända ner hit kan du ju vara snäll och lämna en kommentar tycker jag så jag vet vem det är som läser.

3 Kommentarer

  1. Johan Dalan

    Riktigt svårt att packa inför en resa. De små behöver solhatt, uv kläder att bada I, badblöjor, solcreme 50, mat, Napp, kläder som är svala men skyddar…

    Vuxna… pass, kläder och toagrejer ?

  2. Nu har ni varit iväg, när kommer en uppdatering? 🙂

%d bloggare gillar detta: