Mitt liv mina äventyr

Foto, Resor, Vandring

Vandra i fjällen!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg. Vandra i fjällen det är något jag skulle vilja göra! Jag har väldigt mycket av det som behövs för detta men saknar nog det största behovet är att faktiskt våga.

Vilken FEGIS!!!

Ja det är jag! Men problemet är att jag vill och skulle vilja ha någon mer erfaren med mig att gå första gången så tror jag nog att gå själv nästa gång är enklare.

Tanken för första turen skulle då bli enligt bifogad bild. Dock så verkar det inte bli av i år att genomföra denna dock har jag väl kanske inte gjort allt för att få Screen_Shot_2017-05-22_at_22_50_48sällskap att gå heller utan det har bara inte blivit av. Så nu får vi helt enkelt se hur det blir. Om jag kanske tar en ”vinter” tur där eller om det blir uppskjutet till nästa år.

Skulle det vara att du vill ge mig sällskap!

Ja då får du gärna höra av dig till mig på något sätt så kan vi säkerligen hitta på något! 😀

Förberedelser

Ja vilka förberedelser behöver man ha?

Jag har ingen aning, jag måste försöka komma på vad det är jag behöver ha med mig och inte ha med mig för att ”klara” av det. Vet att det finns lite sidor som kan ha nyttig information men vad är bra information när man ska gå i fjällen?

Återkommer nog med ett nytt inlägg om detta med förberedelser för det är en djungel.

%d bloggare gillar detta: