Mitt liv mina äventyr

Foto, Jag, Träning, Vardag

2,5kg godis, Foto, Simning och nu feber.

Mycket godis

Linns bild av vårt godis

Ja alltså när jag ska handla lös godis kan det bara gå fel…. för så mycket skulle jag då inte ha… 2,5kg ca.

Skulle handla lite lördagsgodis!

Ja efter att vi var hos min bror igår och firade honom lite så åkte jag på lotten att åka å handla och köpa lördagsgodis. Handlingen gick ju bra glömde bara en sak. Och så kom vi till godiset. När jag handlar lösgodis blir det lite av allt jag tycker om och jag är för tarv för att ta bort något.

Mycket godis
Linns bild av vårt godis

På tal om annat och fotografi!

Jag har funderingar på att sälja en del av mina bilder som utskrifter inom en snar framtid. Så om det är någon bild i min fotoutmaning som du är intresserad av så hör av dig så kan vi se om det går att lösa! Mer information när det är dags kommer jag att släppa på min Fotograf Ulf Söder sida på facebook.

Och idag körde vi simträning!

Ja förmiddagen kändes allt bra och vi körde på och fick en sväng träning på huvudet. Så vi körde ett simpass i simhallen. Vilket gick bra kände jag. 20 längder i lagom tempo.  Försökte fixa med min smarta klocka för att få med lite träningsdata. men det lyckades jag sisådär med.  Så allt vart inte med av träningen, men men sånt blir det ibland.

Avslutar dagen med feber

Kom hem och käkade lite lunch… la mig ner och tvärdäckade på soffan vaknade upp typ 2 timmar senare med 38 graders feber… YAY… eller nått.. Så nu väntar kvällsmat (Makaronipudding) och slänga alla barnen i sängs och kolla på serier.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Hagström (Facebook)

Fotograf Ulf Hagström (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!