Mitt liv mina äventyr

Foto, Vardag

Förkylning, Förskola och Fotografering

Myriams-Fotos / Pixabay

Ja det har hänt en hel del sen jag skrev sist…

Förkylningsastma….

Ja då verkar det som att minstingen fått förkylningsastma. Så haft fullt upp med sjuklingen här hemma. I söndags kväll hade vi besök av Ambulansen och fick lite hjälp att inhalera lite medicin. Sen så på måndagen var det dags igen. Dock denna gång var det inte ambulansen utan vi gick till vårdcentralen. Läkaren där lyssnade läkaren på lungorna och konstaterade att det var rossligt å så. Fick inhalera igen och doktorn kom och lyssnade och det var bättre. Till min stora förvåning så fick vi medicin direkt för detta. ?? På dom två yngre så fick vi kämpa för att få hjälp. Och vi fick även höra att förkylningsastma inte fanns (Har jag för mig). Så det har vart händelserikt dom senaste dagarna.

Snart förskoledags

Hur konstigt känns inte de? Känslan är ju inte som när dom andra började. Hon känns mycket mindre än sina syskon när dom började på förskola. Eller så är det för att man är mer ”fjompig” eller va man nu ska kalla det. Så rent krast blir det väl inte vabruari utan vabmars.

Gurushots..

Ja det är en sida med fotografi tävlingar. Har gått igenom mitt lilla arkiv med fotografier och deltagit i en del av tävlingarna. Hittills har jag inte vunnit men jag är rätt nöjd över resultatet ändå. Om ni vill se vilka bilder jag lagt upp så kan ni kolla min profil här.

Är sjukt sugen på att fota massa mer men det är det där med tid och möjlighet att göra det det är inte alltid så passande. Och har kommit fram till att fina landskap är det dåligt med här i Borlänge trakten. Skulle det vara så du vet något bra ställe att fota på i närheten med fina landskap får du gärna hojta till och informera om vart.

Planering och kreativitet.

Skulle behöva lära mig vara mer kreativ när det kommer till fotograferandet. Inte i själva fotograferandet utan i själva planering av fotografering. T.ex skulle jag vilja göra större foto projekt med MUA och göra mer ”häftiga” projekt. Tips på sätt att bli mer kreativ mottages gladeligen. Jag har ju mitt egna projekt för fotograferande. Dock har det vart dåligt med tid för det tyvärr. Så jag behöver nog på nått vis planera in fotograferingar. För står det inte i kalendern händer det inte typ.

Behöver ju se till att det kommer ut mer bilder för #fotoutmaningen2018 så jag inte fortsatt blir distraherad från det.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

https://www.facebook.com/FotografUlfHagstrom

https://500px.com/UlfHagstromPhotography

https://www.flickr.com/people/toocer/

https://www.instagram.com/fotografulf

Nej Tack och hej leverpastej!!

 

%d bloggare gillar detta: