Mitt liv mina äventyr

Jag

En summering av 2019

Solnedgång

Ja en del verkar skriva summeringar av det gångna året, men jag känner att jag inte har så mycket att ge där. Kan väl kanske summera lite av min blogg inlägg.

Så vad har jag skrivit om det gångna året

Började året med att inte skriva något alls i Januari månad, utan det vart först i Februari det vart något skrivet. Då vart det inte mycket heller, beklagade mig mest om jag inte skrivit något på länge.

I Mars vart det lite mer skrivet. Dels om min äldsta dotter och återigen så var det ett tag sen jag skrev något innan. Så det vart åter igen att gnälla på mig själv om att jag inte skriver tillräckligt. Det var även då jag skrev för första gången om mina tankar att jag faktiskt funderar på att gå över till Sony från Canon, vilket inte har hänt än i alla fall. Skrev lite mer om t.ex mina planer på att göra kortvasan vilket jag inte tror kommer gå av stapeln. Mer om detta kommer senare i tiden för er som inte vet. Skrev även om mina vandringsplaner som även dessa har hamnat på is en del.

Sen o April vart det ett litet äventyr i Säter med en vän. Sen då beslöt jag även att minska ner något på bloggandet. Mest troligtvis på att jag kände att jag inte hade så mycket att skriva om och att jag tappade intresset lite. Samt ändrade prioriteringar i livet.

Foto tur i säter
Foto tur i säter

Maj månad vart det också lite skrivet, Lite om jobbet som jag stormtrivs med och annat smått och gott. Samt denna månad insåg jag att saker och ting var fel med min kropp, eller ja höften i alla fall. Och min depression var ett faktum. Mer om det kommer jag säkert skriva om längre fram.

Uppklädd för bal
Uppklädd för bal

Sen så kom Juni månad och vi har nu gått igenom ett halvår av bloggar i en kort sammanfattning. Min bror och en vän till mig fick ut mig på lite foto äventyr vilket jag faktiskt minns som något positivt. Sen var det även dags för min äldsta att vara på 9ornas Bal, vilket känns helt konstigt för så gammal är jag ju inte.

Ett halvår har passerat och summeringen fortsätter.

Sen började jag den andra delen av året med att be om hjälp att jag faktiskt vill bli en bättre fotograf i juli och sen i Augusti vart jag lite sporrad av en granne att försöka mig på lite annan typ av fotografering. Men tiden fanns inte så den rann nog rätt ut i sanden.

I september for jag på en liten utflykt med min bror och fick lära mig igen den lite hårda vägen att min höft faktiskt är ur funktion i en normal standard. Här har jag fortfarande inte släppt hoppet om att kunna genomföra kortvasan.

Sen kom Oktober, här insåg jag även att böcker är av ett intresse. Dock inte läsa i vanlig stil utan att lyssna på dem. Var med på Älgjakt men ingen älg fick vi se på passen tyvärr. Men njuta av naturen fick man göra i alla fall.

Sitter och väntar på Älg som inte dök upp.

Sen i November insåg jag nog att hoppet var ute för att kunna göra kortvasan. I alla fall 2020 får nog kanske bli 2021 istället. Har dock inte tagit mig tiden att avboka denna sak ännu. Lever nog på hoppet än.

Och i slutet på december så har jag väl kanske konstaterat att min hälsa inte är den bästa. Behöver på något vis kanske få till en ändring i min livstil och bli mer aktiv än vad jag är. Men det får tiden helt enkelt utvisa hur det blir med detta.

Så vad av 2020

Jag hoppas på att summeringen av 2020 kommer vara lite mer positiv för som det känns nu att gå igenom alla inläggen för 2019 så känns det inte allt för positivt. Finns en del guld klimpar men mer än så är det nog inte.

Jag hoppas att jag kan få ett bättre 2020 än vad 2019 var. Även om det hänt mycket positivt under 2019 så är det ändå inte så positivt egentligen. Men den trenden hoppas jag kunna vända på.

Om du vill se mina alster kan du kolla in på dessa sidor:

Fotograf Ulf Söder (Facebook)

Fotograf Ulf Söder (500px)

https://www.flickr.com/people/toocer/ (Uppdateras dåligt)

Fotograf Ulf (Instagram)

LU Foto (Min och min Frus Instagram)

LU Foto (Min och min frus Facebook sida för fotografering)

https://gurushots.com (En foto tävlings sida)

Tack och hej leverpastej!!